...Η ελιά γκόρντα με γεύση αντζούγια ξεχωρίζει, μεταξύ άλλων, για το μεγάλο της μέγεθος και την σάρκα της, με διάμετρο που κυμαίνεται μεταξύ 80 και 100. Προερχόμενη από τα χωράφια της Ανδαλουσίας, η ελιά γκόρντα με γεύση αντζούγια είναι η μεγαλύτερη ελιά που μπορείτε να βρείτε στην ισπανική επικράτεια. Με πράσινο και ελαφρώς χρυσό χρώμα, η υφή της είναι σκληρή, γι' αυτό η ποικιλία της παράγει λίγο λάδι.
...Νόστιμες αντσούγιες από τη Σαντονιά, παρασκευασμένες με ψάρεμα από τον Κανταβρικό, και σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο, ώστε να φτάσουν στο σπίτι σου οι καλύτερες αντσούγιες και στις καλύτερες δυνατές συνθήκες.
Διαχειριζόμαστε τα προϊόντα μας με αγάπη και σεβασμό, και αυτό θα το καταλάβεις στο τραπέζι σου.
Συστατικά: Φιλέτα αντσούγιας, ελαιόλαδο και αλάτι
Καθαρό βάρος: 125 γρ
Στραγγισμένο βάρος: 65 γρ
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: (Ανά 100 γρ στραγγισμένου προϊόντος)
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΞΙΑ: 217 kcal (908 kJ)
ΛΙΠΑΡΑ: 13 γρ
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: < 1 γρ
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 25 γρ
ΑΛΑΤΙ: 13 γρ
SKU: RR-140...
Η Conservas Angelachu είναι πρωτοπόρος και ηγέτης στον τομέα της για την παραγωγή κονσερβών ψαριών με πραγματικά παραδοσιακό τρόπο. Ακριβώς επειδή σέβεται και φροντίζει τις αυθεντικές και παραδοσιακές διαδικασίες... Η αυθεντική παραδοσιακή τέχνη συνοψίζει τη φιλοσοφία αυτής της οικογενειακής επιχείρησης.
... ρελάνσον. Επίσης, παρασκευάζουμε πατέ από καβούρι, από μπονίτο σε λάδι και ξύδι, από μπονίτο με πιπεριές, από αντσούγια, από χταπόδι στη γαλλική και από καβούρι. Και έτοιμα πιάτα που σκέφτηκαν με το σύνθημα "ζεστάνετε και έτοιμο" όπως Χταπόδι βραστό στο χυμό του συσκευασμένο κενό, γεμιστά καλαμάρια στη μελάνη τους και γεμιστές πιπεριές με σάλτσα μπεσαμέλ και μπονίτο ή με μανιτάρια και γαρίδες που είναι μια απόλαυση. Όλα αυτά παρασκευάζονται με παραδοσιακό τρόπο.
...
- Μπενίτο του Βορρά, Τόνος, Σαρδέλες, Γαρίδες, Καλαμάρια, Μυδιές, Ναβάχες και Αγγούρια.
- Χειροποίητες κονσέρβες Αντσούγιας και Μπουκαρονιών.
- Κονσέρβες από τον Κήπο
- Τυριά από διάφορες Δεσμεύσεις Προέλευσης Ισπανίας (Αστούρια, Γαλικία και Εξτρεμαδούρα).
- Μέλια και Μαρμελάδες (Χειροποίητες), 40 γεύσεις.
- Κρόκος, Πιπέρι και άλλα μπαχαρικά.
- Τουρσί (ελαιόλαδα, κρεμμυδάκια, μπαντερίλες κ.λπ.)
- Ρύζια και Όσπρια
- Κόκκινα, Ροζέ, Λευκά και Γλυκά (Επιδόρπια) κρασιά, με όλες τις Δ.Ο.
- Βερμούτ, Φίνα και Μανζανίγια.
- Σαμπάνιες και Σαμπάνια
- Χειροποίητα Λικέρ...