... σχηματίζεται για μια σύντομη στιγμή της ημέρας κατά την οποία ο αλατιέρης πρέπει να συλλέξει επιδέξια τους κρυστάλλους πριν αυτοί βυθιστούν στον πυθμένα του αυγού. Καθώς δεν έρχεται ποτέ σε επαφή με τον πηλό του πυθμένα, οι κρύσταλλοι διατηρούν την φυσική τους λευκότητα, σε αντίθεση με το χοντρό αλάτι που αποκτά γκρίζο χρώμα μόλις έρθει σε επαφή με τον πυθμένα. Από την τεχνική του αλατιέρη εξαρτάται η λεπτότητα και η γεύση της fleur de sel του Καμποτ. Καθαρό βάρος: 1000 γρ Περίοδος συγκομιδής: Ιανουάριος - Μάιος...
Χαρτοφυλάκιο (50)

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play