... ομοιόμορφη ανάμειξη των προστιθέμενων μπαχαρικών.
Εξασφαλίζει βέλτιστη σύνδεση των προστιθέμενων πρωτεϊνών.
Ετοιμάζει το προϊόν για επεξεργασία.
ΕΓΓΥΗΣΗ :
- ETD Κάθετος Μηχανισμός Κρέατος που κατασκευάζουμε;
(Μέσα σε σφάλματα παραγωγής και κατασκευής)
- Η κατασκευή του πλαισίου και του λέβητα καλύπτεται από την 2ετή εγγύησή μας.
- Τα υλικά ηλεκτρικών διακοπτών καλύπτονται από την εγγύηση των εταιρειών για 1 έτος.
Πλάτος: 60 cm
Μήκος: 104 cm
Ύψος: 110 cm...
Η MULTIVAC είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή ολοκληρωμένων λύσεων συσκευασίας. Εκτός από την κατασκευή μηχανών συσκευασίας, εστιάζουμε επίσης σε λύσεις για την επεξεργασία και κοπή, για την σήμανση και ετικετοποίηση, καθώς και για την ποιοτική επιθεώρηση και χειρισμό προϊόντων.
Η θέση μας στην αγορά βασίζεται σε καινοτόμο αιχμής τεχνολογία, σε ένα εκτενές χαρτοφυλάκιο προϊόντων καθώς κα...
... κατεψυγμένων τροφίμων.
Τομέας Χρήσης
Κατάλληλο για φρέσκο ψάρι καθώς και για κατεψυγμένο κρέας
Προϊόντα με κόκαλα όπως τα πόδια / οσσο μπουκό και κόκαλα σούπας
Παραγωγή μερίδων ίδιου βάρους όπως οι κοτολέτες
Λόγω του σχεδιασμού του και των πολυάριθμων παραλλαγών του, είναι το τέλειο εργαλείο για βιομηχανική χρήση
Τάση: 230 V / 400 V τριφασικό ρεύμα
Υλικό σκελετού: Ανοξείδωτος χάλυβας
Εγκατάσταση (Μ x Π...
... λίγα εξαρτήματα και έχει μια μεγάλη, χωρίς κενά, περιοχή σφράγισης από 3,5 mm έως 23 mm. Το υλικό της σφραγιστικής εισαγωγής είναι συμμορφωμένο με τις απαιτήσεις της FDA και η θερμοκρασία εφαρμογής αυτού του καλωδίου είναι από -55 °C έως 180 °C.
Εξωτερικά μέρη: Ανοξείδωτο χάλυβα 1.4404
Εσωτερικά μέρη: ανοξείδωτος χάλυβας 1.4305
Σπείρωμα σύνδεσης: Μετρικό σπείρωμα σύνδεσης σύμφωνα με το EN 60423
Τύπος προστασίας: IP 68 έως 15 bar, IP 69
Υλικό σφραγιστικών στοιχείων: Σιλικόνη HTS
Εύρος θερμοκρασίας (ελάχιστο/μέγιστο): –55 °C/+180 °C...
...Κόψτε, ψιλοκόψτε, τεμαχίστε, περιστρέψτε, ανακατέψτε, ξεφλουδίστε, τυλίξτε. Ό,τι και να πείτε, είναι εδώ. Όλα όσα χρειάζεστε για την επεξεργασία και την προετοιμασία τροφίμων.
Εξοπλισμός κρεοπωλείου και επεξεργασίας κρέατος από τις Mainca, Electrolux, Boston Atlas και Talsa.
... εξωτερικός " πυρήνας " που κόβεται όταν το κρέας μαγειρεύεται.
Αυτά τα είδη μούχλας συμπληρώνουν τα φυσικά ένζυμα του μοσχαριού, βοηθώντας έτσι στην ανάπτυξη και τη βελτίωση της γεύσης του κρέατος. Ο Θαμνίδιος (είδος μύκητα) είναι ιδιαίτερα γνωστός και παράγει κολλαγενωτικά ένζυμα που συμβάλλουν σημαντικά στην τρυφερότητα και τη γεύση του ξηρού παλιού κρέατος.
Λόγω της ακριβής διαδικασίας ξηρής ωρίμανσης, το παρασκευασμένο κρέας μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμο μόνο σε ελίτ εστιατόρια και ξενοδοχεία...
...Αεροστεγής πλήρωση – διαμετρήματα έως 200 mm
Η ICA είναι η ιδανική μηχανή για μεγάλα διαμετρήματα και μορφοποιημένα προϊόντα έως διαμέτρημα 200 mm. Μπορούν να επεξεργαστούν ινώδεις, κολλαγόνες και πλαστικές περιβλήματα. Ο καινοτόμος διαχωριστής ίριδας καθιστά την ICA ιδανική για την παραγωγή μεγάλων όγκων, όπως προϊόντα κοπής, μορφοποιημένο ζαμπόν, ακόμη και αυτά που είναι φτιαγμένα από ολόκληρους μύες.
Υπόκειται σε τεχνικές τροποποιήσεις.