...Αργή πίεση σε χαμηλή πίεση για να διατηρηθούν τα φρέσκα και φρουτώδη αρώματα. Ζύμωση σε θερμορυθμιζόμενες δεξαμενές inox μεταξύ 19-21°C. Το 5% της παραγωγής πραγματοποιεί τις ζυμώσεις του σε βαρέλια από δρυ. Ωρίμανση πάνω σε οινολάσπες σε δεξαμενές inox και ένα μέρος σε βαρέλια, για 12 έως 18 μήνες.
Συσκευασία: τιμή ανά μονάδα πωλείται σε κουτί των 6 φιαλών με δωρεάν μεταφορά στην ηπειρωτική Γαλλία.
Μάτι: ανοιχτό κίτρινο χρώμα
Κτήμα: Κτήμα Μπεσόν
Προέλευση: Chablis 1er Cru
Εσοδεία: 2018
Ποικιλία: Chardonnay
Καλλιέργεια: Παραδοσιακή
Ετικέτα: Ελεγχόμενη Ονομασία Προέλευσης...
... Βιολογική Γεωργία. Η οινοποίηση γίνεται αποκλειστικά σε δεξαμενές inox και τα κρασιά τους διαθέτουν έναν όμορφο άμεσο και κομψό καρπό. Ένας όμορφος αμπελώνας που αξίζει να παρακολουθείτε από κοντά!
Χωρητικότητα: 75cl
Τύπος: Λευκό κρασί
Ποικιλία: 100% Chardonnay
AOC: Petit Chablis
Φύλαξη: Να καταναλωθεί άμεσα και να διατηρηθεί μέχρι το 2026
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8-10°C...
Το Domaine du Chardonnay είναι παραγωγός σπουδαίων λευκών κρασιών Chablis A.O.C. Ιδιοκτήτες και παραγωγοί σπουδαίων λευκών κρασιών Chablis AOC, οι Étienne BOILEAU, William NAHAN και Christian SIMON συνένωσαν τα πάθη και την τεχνογνωσία τους το 1987 για να δημιουργήσουν το Domaine du Chardonnay στο Chablis της Βουργουνδίας. Τα κρασιάChablis παράγονται όλα σε μια πολύ μικρή περιοχή της Γαλλίας που...
... συνεχόμενη ποιοτική εξέλιξη της υγειονομικής κατάστασης των τρυγητών μας. Τα κρασιά τους παρασκευάζονται σε μια αλυσίδα ποιοτικής ειλικρίνειας και σχολαστικότητας, για ανθρώπους με γούστο που αναγνωρίζουν και εκτιμούν τη διαφορά.
... de Vauroux με την ίδια φροντίδα για την ποιότητα και την παράδοση. Το Domaine de Vauroux παρουσιάζει τακτικά τα κρασιά του σε διάφορους διαγωνισμούς όπως ο Διαγωνισμός Αγροτικών Προϊόντων του Παρισιού ή η επιλογή του Οδηγού Hachette. Μεταξύ της προσφοράς του Domaine περιλαμβάνονται τα Chablis Vieilles Vignes, τα Premiers Crus Montmains και Montée de Tonnerre καθώς και το Grand Cru Bougros.
...Ο Olivier Tricon εργάστηκε σε διάφορους γαλλικούς αμπελώνες πριν εγκατασταθεί στις αρχές της δεκαετίας του '80 ως έμπορος κρασιών. Είδε τις πωλήσεις του να αυξάνονται συνεχώς. Για να προσαρμοστεί στην αγορά, έγινε έμπορος κρασιών που ωριμάζει κρασιά: αγοράζει σταφύλια από τους παραγωγούς Chablis κατά τη διάρκεια της συγκομιδής, και στη συνέχεια τα μετατρέπει σε κρασί στα δικά του κελάρια. Αυτό...
... τον αμπελώνα της με τη μόνιμη επιθυμία να εκφράσει το καλύτερο από αυτές τις εξαιρετικές περιοχές και να συναναστραφεί με τους μεγαλύτερους, πάντα με την ίδια εμμονή: "να οδηγήσει τη μάρκα Laroche προς την αριστεία".
Προφανώς, αυτές οι δύο οικογένειες ήταν φτιαγμένες για να κατανοηθούν: ίδια παρελθόν, ίδιες ρίζες, ίδια περηφάνια για τις περιοχές τους και τα κρασιά τους, ίδια αίσθηση αξιών και καλοφτιαγμένης δουλειάς.
Αποφάσισαν φυσικά να δημιουργήσουν την AdVini, που προήλθε από τη συγχώνευση των δύο ομίλων.