Γαλλία, Saint-Bris-Le-Vineux
...Μέθοδος παραδοσιακού μποζολέ: Μηχανική μακροχρόνια εκχύλιση. Το κρασί ξεκουράζεται σε ανοξείδωτη δεξαμενή για να διατηρήσει όλη την τραγανότητα του φρούτου που είναι χαρακτηριστικό του Μποζολέ. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ Εντυπωσιακό ρουμπινί χρώμα, βαθύ και με λαμπερές ανταύγειες. Εκφραστικό, η μύτη προσφέρει αρώματα μπαχαρικών, καβουρδισμένων και βανίλιας, καθώς και φρουτώδεις νότες από μούρα και...
Χαρτοφυλάκιο (60)
Γαλλία, Saint-Vérand
... ζωτικότητα της ποικιλίας. Κλάδεμα: γαλλικό, πολύ κοντό, επιτρέπει τον έλεγχο των αποδόσεων. Συγκομιδή: χειρονακτική. Οινοποίηση: Παραδοσιακή μέθοδος Μποζολέ, ημι-καρbonique, με ολόκληρες τσαμπιά. Με εκχύλιση 8 ημέρες κατά μέσο όρο. Ωρίμανση σε δεξαμενές για 6 έως 8 μήνες. Γευσιγνωσία: Ένα κρασί που δεν κάνει παραξενιές! Η μύτη του χαρακτηρίζεται από αρώματα παιώνιας και κερασιάς. Στο στόμα, είναι γερό, σάρκινο. Οι τανίνες είναι παρούσες χωρίς να είναι σκληρές. Η στρογγυλότητα της ποικιλίας παρουσιάζεται εδώ με ωραίο βάθος.
Χαρτοφυλάκιο (18)
Γαλλία, Soing-En-Sologne
...VIGNERONS & PATRIMOINE είναι μια ένωση ανεξάρτητων Γάλλων οινοπαραγωγών, όλοι εμποτισμένοι με το πάθος για το επάγγελμά μας, τον σεβασμό προς τους αμπελώνες μας, την τυπικότητα των κρασιών μας και την αναζήτηση της αριστείας. Τα κρασιά μας προέρχονται από πολλές περιοχές της Γαλλίας: την Αλσατία, την Σαμπάνια, το Μποζολέ, τη Βουργουνδία, την περιοχή του Μπορντώ, το Λανγκεντόκ, το Νότιο Δυτικό...
Χαρτοφυλάκιο (100)