Είμαστε LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, μια συνεταιριστική οργάνωση που συγκεντρώνει 800 οικογένειες οινοπαραγωγών και ειδικούς στην αναγνωρίσιμη περιοχή της Βουργουνδίας.
Οι διάφοροι τύποι κρασιών μας προέρχονται από τους αμπελώνες και τα οινοποιεία 7 φημισμένων σπιτιών από τον βορρά μέχρι τον νότο αυτής της περιοχής, που είναι η επιτομή του αμπελώνα:
• Bailly Lapierre, γνωστό για τα Crémants de Bou...
... φύτευσης: 9.000 φυτά/εκτάριο για να ελέγχεται η vigor του ποικιλιακού σταφυλιού.
Κλάδεμα: γυαλί, πολύ κοντό, επιτρέπει τον έλεγχο των αποδόσεων.
Οινοποίηση:
Συγκομιδή: χειρονακτική.
Μέθοδος: παραδοσιακή Μποζολέ, ημι-διοξειδωτική, σε ολόκληρη τη ράγα.
Μακράν: 6 έως 10 ημέρες.
Ωρίμανση: σε δεξαμενή.
Γευσιγνωσία:
Λεπτότητα και βάθος. Μια όμορφη χρώμα με ανταύγειες βατόμουρου, ένα εκπληκτικά κομψό μπουκέτο, με νότες άγριων φρούτων. Στο στόμα, το κρασί είναι σάρκινο, με όμορφη κατασκευή. Η επίγευση είναι μακρά και αρωματική.