... μας καθοδηγεί στην παραγωγή αυτού του Chardonnay. Από τη συγκομιδή των σταφυλιών μέχρι την οινοποίηση και την ωρίμανση του, όλα γίνονται για να σας εγγυηθούν ένα ποιοτικό κρασί που σέβεται την τυπικότητα της ποικιλίας του.
ΓΕΥΣΗ
Χρώμα: λαμπερό ανοιχτό κίτρινο με χρυσές ανταύγειες.
Μύτη: λεπτή και έντονη με νότες εσπεριδοειδών και φρέσκων αμυγδάλων.
Γεύση: πλούσια, κρεμώδης και λεπτή με εκλεπτυσμένα αρώματα λευκών σάρκινων φρούτων που ενισχύονται από μια μεταλλική νότα.
Ένα ισορροπημένο και μεταξένιο Chardonnay!
... συμπαγές και ανθεκτικό κουτί εξασφαλίζει μια κομψή και πρακτική παρουσίαση, εμπνευσμένη από το ιταλικό vintage πνεύμα. Ο μοναδικός του σχεδιασμός, σε συνδυασμό με προσεγμένες φινιρίσματα, προσφέρει μια ελκυστική λύση συσκευασίας για τις μάρκες της βιομηχανίας τροφίμων που επιθυμούν να αφήσουν εντύπωση.
Μια επιλογή υψηλής ποιότητας που αναδεικνύει τη ιταλική γοητεία, για μια βιώσιμη και στιλάτη συσκευασία που θα προσθέσει αξία στα προϊόντα σας, ενώ σέβεται το περιβάλλον.
... στον φούρνο ενώ πηγαίνω στην κάβα μου να φέρω κρασί Corbières ή Minervois για να το συνοδεύσω.
Είναι το βασιλικό πιάτο του Castelnaudary, που προέρχεται από την τοπική παράδοση. Οφείλει το όνομά του στο σκεύος στο οποίο σιγομαγειρεύεται: η κασόλα.
Ο Θρύλος:
Το κασουλέ γεννήθηκε κατά τη διάρκεια μιας πολιορκίας, στην οποία οι κάτοικοι του Castelnaudary υπήρξαν οι μάρτυρες κατά τον Μεσαίωνα.
Αντιμέτωποι με την έλλειψη τροφίμων, συγκέντρωσαν και μαγείρεψαν όλα τα τελευταία τρόφιμα που τους είχαν απομείνει, δίνοντας έτσι ζωή στο διάσημο κασουλέ του Castelnaudary.
...Άψογα αναμειγμένο, το αφρώδες κρασί μας προσφέρει την απαραίτητη λάμψη σε κάθε εκδήλωση.
Σε πρακτική μορφή κονσέρβας και με το δικό σας μοναδικό σχέδιο, το κρασίσεκονσέρβα είναι σίγουρα ένα εντυπωσιακό στοιχείο. Έτσι, θα μείνετε σίγουρα στη μνήμη των πελατών ή των επιχειρηματικών σας εταίρων.
...Μόνο τα βασικά συστατικά για αυτή την παραδοσιακή πορτογαλική συνταγή: Μπακαλιάρος, κρεμμύδια, ελαιόλαδο και αλάτι μόνο για τη συντήρηση και για να αναδείξουν τη γεύση του ψαριού. Η αληθινή, πολύ απλή συνταγή του μπακαλιάρου πορτογαλικά.
Μια κονσέρβα πολύ υψηλής ποιότητας που διατηρεί καλά τη γεύση και την υφή του ψαριού.
Σερβίρεται πάνω σε μια φέτα ψημένου ψωμιού, ενδεχομένως τρίβοντας με μια σκελίδα σκόρδου και ένα ποτήρι λευκό κρασί.
Ref COLI-008
Διαθέσιμο / Άμεση Αποστολή
Ασφαλής πληρωμή με κάρτα ή PayPal
Παράδοση σε 4 ημέρες στην Ευρώπη από 9.90€
Αλλαγή ή επιστροφή εντός 30 ημερών...
Παρέχουμε προϊόντα που εισάγουμε από την Ελλάδα σε επιχειρήσεις και ιδιώτες από το 1972. Ειδικευόμαστε σε ελληνικές ελιές, ελληνικό ελαιόλαδο, ελληνικό μέλι, ελληνικό κρασί, ελληνικά ζυμαρικά, ελληνικά έτοιμα γεύματα, ελληνικά μπαχαρικά, ελληνικά γλυκά, ελληνικά κονσέρβα (λαχανικά, κρέας και ψάρι) και ελληνικά προϊόντα. Η γκάμα μας περιλαμβάνει προϊόντα από προμηθευτές όπως οι εξής: Krinos...
... συμβουλές ερευνητικών κέντρων, πανεπιστημίων και εργαστηρίων, καθώς και από εμπειρίες που μεταφέρονται στην οικογένεια εδώ και πάνω από 100 χρόνια, παράγει κρασί, λάδι και ποιοτικά κονσέρβα. Σήμερα, η επιχείρηση Apulian Selection, υπό καθεστώς Βιολογικής Γεωργίας, ακολουθεί τον κανονισμό παραγωγής κανονισμού CE 834/2007 και είναι κάτοχος του σήματος Προϊόντα Ποιότητας Puglia. Διαθέτει περίπου 50...
...Κονσέρβες σε Γυάλα, Κονσέρβες Κυνήγι και Γκουρμέ Πιάτα σεΚονσέρβα, όπως το νόστιμο Γκαζπάτσο Μαντσεγίας. Εξαιρετικό Ελαιόλαδο, Γκουρμέ Ξίδι, Βαλσαμικό Ξίδι, Αρωματισμένο Ξίδι, Οικολογικό Ξίδι, Ξίδι Φρούτων και Ειδικό Ξίδι, όπως οι καινοτόμες κρέμες Ξιδιών. Χειροποίητο Μέλι, Φυσικό Μέλι, καθαρό από Μέλισσες, απευθείας από τον Μελισσοκόμο, Σπιτικό Μέλι, Μη Παστεριωμένο Μέλι, Μονοφλοραλ Μέλι, όπως το...