Είμαστε LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, μια συνεταιριστική οργάνωση που συγκεντρώνει 800 οικογένειες οινοπαραγωγών και ειδικούς στην αναγνωρίσιμη περιοχή της Βουργουνδίας.
Οι διάφοροι τύποι κρασιών μας προέρχονται από τους αμπελώνες και τα οινοποιεία 7 φημισμένων σπιτιών από τον βορρά μέχρι τον νότο αυτής της περιοχής, που είναι η επιτομή του αμπελώνα:
• Bailly Lapierre, γνωστό για τα Crémants de Bou...
...
Πυκνότητα φύτευσης: 9.000 αμπέλια/εκτάριο για τον έλεγχο της ζωτικότητας της ποικιλίας.
Κλάδεμα: πολύ κοντό κλάδεμα γαλλικού τύπου για τον έλεγχο των αποδόσεων.
Οινοποίηση:
Συγκομιδή: με το χέρι.
Μέθοδος: Παραδοσιακό Μποζολέ, ημι-καρβονική,
ολόκληρες τσαμπιά.
Μακράν: 6 έως 10 ημέρες.
Ωρίμανση: σε δεξαμενές.
Σημειώσεις γευσιγνωσίας:
Φινέτσα και βάθος. Ένα όμορφο χρώμα με βατόμουρο
ένα εκπληκτικά κομψό μπουκέτο, με νότες άγριων
φρούτων. Στο στόμα, το κρασί είναι σάρκινο και καλά
κατασκευασμένο. Η επίγευση είναι μακρά και αρωματική.
... technique de la \"Méthode Traditionnelle\". Ce Rosé est le produit d'une sélection rigoureuse des cuvées qui feront la \"champagnisation\". Il a été élevé pendant un minimum de 12 mois, donnant au vin son fruité et sa complexité.":"Δεύτερη φυσική ζύμωση σε μπουκάλι που επιτυγχάνεται με την τεχνική της \"Παραδοσιακής Μεθόδου\". Αυτό το Ροζέ είναι το προϊόν μιας αυστηρής επιλογής των κουβών που θα κάνουν την \"σαμπανιοποίηση\". Έχει ωριμάσει για τουλάχιστον 12 μήνες, δίνοντας στο κρασί τη φρουτώδη γεύση και την πολυπλοκότητά του."}...
Το Domaine Basse-Ville βρίσκεται στην καρδιά της ονομασίας Muscadet Sèvre et Maine, στην όμορφη κοινότητα La Chapelle-Heulin.
Έχουμε ως στόχο να αναπτυχθούμε σε συνεργασία με εισαγωγείς, χονδρέμπορους, κάβες και εστιατόρια.
Βρισκόμενο στους πρόποδες του ορεινού όγκου Armoricain, η προνομιακή τοποθεσία μας προσφέρει στα κρασιά μας μια μοναδική προσωπικότητα, χάρη στο εξαιρετικό έδαφος από σχιστόλ...
...Μπραουκόλ, Σιράχ, Γκαμέ, Καμπερνέ και Μερλότ. Αυτές οι ποικιλίες προσδίδουν έναν αυθεντικό και μοναδικό χαρακτήρα στα κρασιά. Οι μέθοδοι καλλιέργειας και οι βιοδυναμικές διαδικασίες οινοποίησης συμβάλλουν επίσης στην παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας. Τα κρασιά του ΚΑΣΤΡΟΥ ΤΟΥ ΜΑΪΡΑΓΚ οινοποιούνται και εμφιαλώνονται στο κάστρο.