Ιδρυμένη στο Βενς το 1972 από τον ομότιτλο δημιουργό της, François Roméo, η ελαιουργία με το ίδιο όνομα έχει καταφέρει με την πάροδο των χρόνων να δημιουργήσει και να αναπτύξει διάφορες σειρές ελαιολάδου. Προσφέροντας μια αρμονική ισορροπία μεταξύ απαλότητας και φρουτώδους γεύσης, ζωντάνιας και βοτανικών νότες, το ελαιόλαδο François Roméo γοητεύει ένα ευρύ κοινό.
Η μάρκα François Roméo αναγνωρίζε...
Η DR. LABEL είναι ένα εργαστήριο που ειδικεύεται στην παραγωγή καλλυντικών ακριβείας με έδρα το Παρίσι, Γαλλία. Επιλέγουμε τις πιο εκλεκτές πρώτες ύλες, διασφαλίζοντας παράλληλα τέλεια ιχνηλασιμότητα. Και καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής, τηρούμε αυστηρά τις καλές πρακτικές παραγωγής καλλυντικών.
Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε μια niche μάρκα, βιολογικά προϊόντα ή μια εξειδικευμένη...
... της υπερβολικής κατακράτησης υγρών.
Ενεργά Συστατικά:
Slimexir®: αποτελείται από X-Melt, εκχύλισμα αγκινάρας και Levan; διεγείρει τη λιπόλυση και αναστέλλει το σχηματισμό λιποκυττάρων.
Nicoment: συνδυάζει τις διεγερτικές ιδιότητες του νικοτινικού οξέος με τις αναζωογονητικές του φυσικού μενθόλη. Ασκεί ένα μικρομασάζ στο δέρμα σε συνδυασμό με ταυτόχρονη "κρύα-ζεστή" δράση.
Χρήση: εφαρμόστε καθημερινά και σταθερά στις περιοχές που θέλετε να θεραπεύσετε, μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Για έντονο αποτέλεσμα, συνιστάται η εφαρμογή το πρωί και το βράδυ για τουλάχιστον 30 ημέρες.
...Η ιδέα αυτής της κρέμας προέρχεται από μια αρχική χρωματική αντίληψη. Τα δύο προϊόντα, με σχεδόν αντίθετα χρώματα αλλά που και τα δύο τραβούσαν την προσοχή. Η ένωση των καρδιών αγκινάρας με το μαύρο τρούφα, όλα σε ελαιόλαδο, έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό προϊόν ως γέμιση για ταρτίνες, πίτσες και φocacce.
Συστατικά: αγκινάρες (65%), ελαιόλαδο, ελιές, μαύρη καλοκαιρινή τρούφα (tuber aestivum Vitt.) 5%, αλάτι, αρώματα.
Συμβουλές: Εξαιρετική σάλτσα για ζυμαρικά, λευκά κρέατα ή ως βάση για σάλτσες.
...Ανακαλύψτε τη δυνατή γεύση της αγκινάρας σε συνδυασμό με τη γλυκύτητα της πράσινης ελιάς σε αυτή την κρέμα που παρασκευάζεται με ελαιόλαδο για ένα απεριτίφ γεμάτο φρεσκάδα και ελαφρότητα.
Απολαύστε την κρύα ως απεριτίφ πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.
Ημερομηνία συντήρησης χωρίς άνοιγμα: 3 χρόνια
Βάρος: 90 γρ
Συστατικά: αγκινάρες 73,8%, πράσινες ελιές 15,4%, ελαιόλαδο 7,9%, αλάτι 2,0%, πιπέρι 1,0%
Η...
...Τερουάρ: Αργιλώδες έδαφος με χαλίκι πάνω σε σχιστόλιθο
Κατάσταση: Υψηλός λαιμός
Οινοποίηση
Η αλκοολική ζύμωση και η ωρίμανση πραγματοποιούνται σε βαρέλια για ένα χρόνο.
Γευσιγνωσία μεταξύ 10 και 12°C
Μάτι: Κίτρινο
Μύτη: Φρουτώδης, μαρμελάδα, βερίκοκα
Στόμα: Αρώματα κίτρινων φρούτων και νότες από γλυκά φρούτα
Δυνατότητα παλαίωσης: 5 χρόνια
Ισορροπία: Ξηρό
Συνοδεία φαγητού και κρασιού: Ψάρια σε σάλτσα,
καρδιές αγκινάρας, λευκά κρέατα και τυριά με μαλακή ζύμη.
Λαβράκι αμερικανικά, αστακός με κρέμα και κοτόπουλο με λευκή σάλτσα.
Κλάδεμα: Διπλό Γκιό
Υψόμετρο: 100 έως 120 μ...