Ιδρυμένη στο Βενς το 1972 από τον ομότιτλο δημιουργό της, François Roméo, η ελαιουργία με το ίδιο όνομα έχει καταφέρει με την πάροδο των χρόνων να δημιουργήσει και να αναπτύξει διάφορες σειρές ελαιολάδου. Προσφέροντας μια αρμονική ισορροπία μεταξύ απαλότητας και φρουτώδους γεύσης, ζωντάνιας και βοτανικών νότες, το ελαιόλαδο François Roméo γοητεύει ένα ευρύ κοινό.
Η μάρκα François Roméo αναγνωρίζε...
Η DR. LABEL είναι ένα εργαστήριο που ειδικεύεται στην παραγωγή καλλυντικών ακριβείας με έδρα το Παρίσι, Γαλλία. Επιλέγουμε τις πιο εκλεκτές πρώτες ύλες, διασφαλίζοντας παράλληλα τέλεια ιχνηλασιμότητα. Και καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής, τηρούμε αυστηρά τις καλές πρακτικές παραγωγής καλλυντικών.
Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε μια niche μάρκα, βιολογικά προϊόντα ή μια εξειδικευμένη...
...Ανακαλύψτε τη δυνατή γεύση της αγκινάρας σε συνδυασμό με τη γλυκύτητα της πράσινης ελιάς σε αυτή την κρέμα που παρασκευάζεται με ελαιόλαδο για ένα απεριτίφ γεμάτο φρεσκάδα και ελαφρότητα.
Απολαύστε την κρύα ως απεριτίφ πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.
Ημερομηνία συντήρησης χωρίς άνοιγμα: 3 χρόνια
Βάρος: 90 γρ
Συστατικά: αγκινάρες 73,8%, πράσινες ελιές 15,4%, ελαιόλαδο 7,9%, αλάτι 2,0%, πιπέρι 1,0%
Η...
...Τερουάρ: Αργιλώδες έδαφος με χαλίκι πάνω σε σχιστόλιθο
Κατάσταση: Υψηλός λαιμός
Οινοποίηση
Η αλκοολική ζύμωση και η ωρίμανση πραγματοποιούνται σε βαρέλια για ένα χρόνο.
Γευσιγνωσία μεταξύ 10 και 12°C
Μάτι: Κίτρινο
Μύτη: Φρουτώδης, μαρμελάδα, βερίκοκα
Στόμα: Αρώματα κίτρινων φρούτων και νότες από γλυκά φρούτα
Δυνατότητα παλαίωσης: 5 χρόνια
Ισορροπία: Ξηρό
Συνοδεία φαγητού και κρασιού: Ψάρια σε σάλτσα,
καρδιές αγκινάρας, λευκά κρέατα και τυριά με μαλακή ζύμη.
Λαβράκι αμερικανικά, αστακός με κρέμα και κοτόπουλο με λευκή σάλτσα.
Κλάδεμα: Διπλό Γκιό
Υψόμετρο: 100 έως 120 μ...