...Αγκινάρες
Η περίοδος συγκομιδής αγκινάρας ξεκινά από τα μέσα Ιανουαρίου μέχρι τον Απρίλιο. Η καλύτερη ποιότητα αγκινάρας βρίσκεται συνήθως τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, και είναι συνήθως μικρότερη σε μέγεθος σε σύγκριση με αυτές που συγκομίζονται κατά άλλες περιόδους της συγκομιδής.
Ποικιλίες τουρσί αγκινάρας :
1: Τεταρτημόριο αγκινάρας : Διάμετρος 2*3 εκ. & 2.5*3.5 εκ. & 2.5 * 4 εκ.
2: Καρδιές αγκινάρας : 25 έως 35 κιλά/κιλό
3 : Βάση αγκινάρας : Διάμετρος 3*5 εκ.
4 : Φέτες αγκινάρας : Σχήμα U αγκινάρας, αγκινάρα Fittina, Το πάχος της φέτας αγκινάρας είναι 0.5 εκ.
...Παρέχουμε καρδιές αγκινάρας, κομμένες σε τέταρτα και μαριναρισμένες σε κονσέρβες και βάζα.
Αναμένουμε τις παραγγελίες σας.
Με εκτίμηση,
Jesús Aguilar.
...La Perla Superiore, Καρδιές Αγκινάρας, σε Νερό, 425 ml
Ο προμηθευτής δεν παρέχει λεπτομερή περιγραφή προϊόντος.
ΜΕΓΕΘΟΣ: 425 ml
ΜΑΡΚΑ: La Perla Superiore
ΣΥΝΤΑΓΗ: σε Νερό
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 12
ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Καρδιές Αγκινάρας...
Πιστεύουμε στην ποιότητα των προϊόντων που παράγονται στην Ισπανία, γι' αυτό θέλουμε να τα μοιραστούμε με τον υπόλοιπο κόσμο.
Οι Αστούριοι είναι περήφανοι για το τυρί κατσίκας τους, οι Βαλενθιάνοι για την παέγια τους, οι Ριοχάνες για το κρασί τους, αλλά όλη η Ισπανία χαίρεται όταν τα προϊόντα και οι συνταγές μας ξεπερνούν τα σύνορά μας. Ως Ισπανοί, είμαστε περήφανοι για τη γαστρονομία μας και την ...
...Επιλεγμένα προϊόντα πρώτης ποιότητας, καλλιεργημένα με παραδοσιακό τρόπο χωρίς χημικές ουσίες, ντυμένα με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Σικελίας.
Μπορούμε να προτείνουμε κονσέρβες σε λάδι όπως: ντοματίνια τσέρι από το Πακίνο, αγκινάρες, μελιτζάνες, μαύρες ελιές, πατέ αγκινάρας, πατέ μαύρης ελιάς, πιπεριές,...
Στην Conservas Medrano παράγουμε κονσερβοποιημένα τρόφιμα υψηλής γαστρονομικής αξίας. Χρησιμοποιούμε τις καλύτερες πρώτες ύλες και συστατικά για να παρασκευάσουμε γκουρμέ κονσέρβες και έτοιμα πιάτα.
Γνωρίστε τις μάρκες μας:
- La Tudelana: το καλύτερο από τα χωράφια της Ναβάρας, αγκινάρες, σπαράγγια και πιπεριές πικίλιο, τρόφιμα με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης και γεωγραφική ένδειξη
- Aimar:...
...μια πραγματικότητα που έχει ως αναπόσπαστους πυλώνες την ποιότητα και την αυθεντικότητα.
Από δεκαετίες, το κύριο προϊόν μας είναι η αγκινάρα Brindisi, νόστιμη φυσική, ή συντηρημένη σε άλμη ή σε λάδι.
Τα χρόνια αποφασίσαμε να αφιερωθούμε με πάθος και σε άλλα προϊόντα: κολοκυθάκια, μελιτζάνες, ντομάτες, μανιτάρια, ελιές και άλλα λαχανικά.
Οι κονσέρβες μας είναι ο καρπός της παθιασμένης εργασίας...
Η εταιρεία μας, Huerta de Tormantos, είναι στην αγορά από το 1987, ακολουθώντας τις παραδοσιακές μεθόδους επιλογής σπόρων, καλλιέργειας και χειροποίητης επεξεργασίας της πρώτης ύλης που παράγουμε οι ίδιοι με βιώσιμο τρόπο με το περιβάλλον. Τα προϊόντα που παρασκευάζουμε είναι χειροποίητες φυτικές κονσέρβες:
- Κονσέρβες Πιπεριάς
- Κονσέρβες Πικιλό
- Κονσέρβες Γκουιντιγιόν
- ΚονσέρβεςΑγκινάρας...
... αγκινάρες σε λάδι, καλές και χωρίς συντηρητικά; Είστε στο σωστό μέρος. Η Ortoledda "κονσέρβες σε λάδι" είναι παραγωγός και διανομέας από το 1994, με πάθος και αφοσίωση έχουμε διατηρήσει την παράδοση για την προετοιμασία των κονσερβών αγκινάρας σε λάδι. Βάζα αγκινάρας σε λάδι Τα βάζα αγκινάρας σε λάδι είναι κατάλληλα για οικογενειακή χρήση και μπορείτε να ετοιμάσετε οποιαδήποτε συνταγή περιλαμβάνει...
...Εργοστάσιο κονσερβών λαχανικών σε λάδι. Είμαστε ειδικοί σε: Κονσέρβες μαριναρισμένης αγκινάρας σε ελαιόλαδο. Τηγανητές φασόλια superbaby σε ελαιόλαδο. Σοταρισμένες αγκινάρες σε ελαιόλαδο. Καρδιές αγκινάρας φυσικές. Τηγανητή ντομάτα. Φρέσκια ντομάτα καθαρισμένη στο χέρι. Γλυκό ντομάτας. Όπως και σε μια ευρεία ποικιλία μαρμελάδων. Όλα αυτά σε ποιότητα premium/gourmet, παρουσιασμένα σε γυάλινο βάζο και παρασκευασμένα χωρίς τεχνητά συντηρητικά και με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.