Η Seddio είναι συνώνυμο της αριστείας και της καινοτομίας στον καφέ από τη δεκαετία του '60. Κάθε κόκκος αφηγείται μια ιστορία πάθους και αφοσίωσης, μεταφρασμένη μέσω της διαδικασίας καβουρδίσματος μας. Το αποτέλεσμα είναι ένας καφές που συνδυάζει παράδοση και καινοτομία σε κάθε γουλιά. Χάρη στη συνάντηση της ιταλικής εμπειρίας με τον πλούτο της Βραζιλίας, παράγουμε μοναδικά μείγματα και καινοτόμε...
... εξαιρετικού εδάφους, κλίματος και πηλού ηφαιστειακού εδάφους επιτρέπει την καλλιέργεια εξαιρετικού καφέ.
Ο καφές είναι αρκετά δυνατός, έχει φωτεινή και πλούσια γεύση με πικάντικες νότες.
Χωρίς γεύση, χωρίς γλουτένη και χωρίς γενετικά τροποποιημένα οργανισμούς.
100% βιολογικός, φυσική σύνθεση, πλούσιος σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και τονωτικές ιδιότητες.
...Ο πράσινος καφές αναφέρεται στους μη καβουρδισμένους κόκκους καφέ, οι οποίοι προέρχονται από τον καρπό του καφεόδεντρου, συνήθως από τις ποικιλίες Coffea arabica ή Coffea canephora (robusta). Σε αντίθεση με τους καβουρδισμένους κόκκους καφέ που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του παραδοσιακού καφέ, οι πράσινοι κόκκοικαφέ διατηρούν το φυσικό τους χρώμα, καθώς και το αρχικό τους διατροφικό και χημικό προφίλ.
...Οι κόκκοι Arabica είναι γνωστοί ως οι καλύτεροι κόκκοικαφέ, με ανώτερη γεύση και υφή σε σύγκριση με άλλους κόκκους καφέ, όπως οι robusta.
Ο καφές Arabica, συμβατικός ή βιολογικός, καλλιεργείται στο Τσιάπας, Μεξικό, που βρίσκεται στα βουνά Σιέρα Μαντρέ και λαμβάνει την τέλεια συνδυασμένη βροχόπτωση και ηλιοφάνεια για να δημιουργήσει αυτόν τον αυστηρά υψηλής καλλιέργειας κόκκο.
Διαφορετική γκάμα ψημένων και χύμα συσκευασιών. Ρωτήστε για περισσότερες πληροφορίες.
ψημένος καφές: χύμα σακούλες
Arabica που καλλιεργείται σε ορεινές περιοχές: Διαφορετικά στυλ ψησίματος...
...Μονογενές 100% Αραβικά από την Ονδούρα – Ανοιχτό Ψήσιμο
Η ιστορία του Κάρλος και η επιτυχία των Μικροπαρτίδων παραγωγής καφέ αραβικά στην Ονδούρα
Ο καφές που καλλιεργεί ο Κάρλος στην φυτεία του στην Ονδούρα έχει ένα αρκετά πλούσιο αρωματικό και γευστικό προφίλ. Χάρη στη φυσική ζύμωση για 48 ώρες, με αυτόν τον καφέ μπορούμε να απολαύσουμε τόσο τις γλυκές νότες της σοκολάτας γάλακτος και του καραμέλας όσο και τις πιο φρουτώδεις νότες του πορτοκαλιού και του πράσινου μήλου. Ένα εκρηκτικό μείγμα που παραμένει πάντα ισορροπημένο με μια μέτρια οξύτητα.
...Μείγμα εκλεκτών καφέδων Arabica και Robusta, καβουρδισμένων χειροποίητα και στη συνέχεια αναμειγμένων.
Χρυσό Μετάλλιο στην International Coffee Tasting 2018 από το IIAC (Διεθνές Ινστιτούτο Γευσιγνωσίας Καφέ) στην κατηγορία "Espresso Italiano".
Χρυσό Μετάλλιο στα Mediterranean Taste Awards 2022 - Εξαιρετική Γεύση...
...Δρ. Atabay κολλαγενές καφέκόκκοι απολέπισης προσώπου (50 ml) Χάρη στη μοναδική του σύνθεση που έχει διαμορφωθεί με τη χρήση κόκκων καφέ, καθαρίζει αποτελεσματικά το δέρμα από λάδι και βρωμιά. Χάρη στην υποστήριξη ενυδάτωσης που προσφέρει, καθαρίζει απαλά χωρίς να ξηραίνει το δέρμα. Βοηθά το δέρμα να αποκτήσει μια απαλή και λαμπερή υφή. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Τρόπος...
...Ο φρέσκος καφές σε κόκκους αναφέρεται σε κόκκους καφέ που έχουν καβουρντιστεί πρόσφατα και είναι έτοιμοι να αλεσθούν και να παρασκευαστούν για καφέ. Αυτοί οι κόκκοι διατηρούνται σε ολόκληρη μορφή για να διατηρούν τη φρεσκάδα τους και να προστατεύουν τα αρώματα και τις γεύσεις μέχρι τη στιγμή της άλεσης.
Το Cafe είναι μια καφετέρια από τη Vignola που γεννήθηκε από την επιθυμία να αναβιώσει και να εμβαθύνει στην τεχνική τέχνη των πραγμάτων που γίνονται καλά και με πάθος. Η ιδέα είναι να επιστρέψουμε στις ρίζες των τυπικά ιταλικών γεύσεων που απολαμβάνονται σε μίγματα που έχουν δημιουργηθεί με επιδεξιότητα από τους μαστρούς καφετζήδες. Η δέσμευσή μας είναι να μετατρέψουμε σε πραγματικότητα το πάθος ...
...Οι κόκκοικαφέ μας στεγνώνουν προσεκτικά για να διατηρήσουν την ποιότητά τους. Χωρίς ξένα σώματα, στεγνώνουν αργά σε χαμηλές θερμοκρασίες για να διατηρήσουν τα ευαίσθητα θρεπτικά συστατικά, συσκευασμένα σε σακούλες και κατόπιν παραγγελίας του πελάτη.
...Ο καφές της Γουινέας, γνωστός επίσης ως καφές ρομπούστα, είναι μια ποικιλία καφεόδεντρου που καλλιεργείται ευρέως στη Δυτική Αφρική, κυρίως στη Γουινέα. Αυτός ο τύπος καφέ είναι γνωστός για την ανθεκτικότητά του και την ικανότητά του να αναπτύσσεται σε δύσκολες κλιματικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων περιοχών χαμηλού υψομέτρου με υψηλές θερμοκρασίες.
Οι κόκκοικαφέ ρομπούστα είναι γενικά...
... αρμονικά σε κάθε γουλιά, προσφέροντας μια εξαιρετική καφεϊνική εμπειρία.
***
Ο βαθμός AA είναι το σύμβολο της ανώτερης ποιότητας στον κόσμο του ρουανδικού καφέ, εξασφαλίζοντας μια κούπα σπάνιας κομψότητας και αξιοσημείωτης έντασης. Οι κόκκοι που επιλέγονται για αυτόν τον βαθμό είναι από τους καλύτερους της συγκομιδής τους, εξασφαλίζοντας μια αξέχαστη καφεϊνική εμπειρία.
Είδος: Αραβικά
Υψόμετρο: 1850 μ έως 2000 μ
Αρώματα: Λεμόνι, πράσινο μήλο, ανανάς, σύκο, κεράσι, μέλι
Περιοχή: Νυαμπίχου...
...Οι ελληνικοί κόκκοικαφέ προσφέρουν μια ήπια απολέπιση και η καφεΐνη βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας και σφίγγει το δέρμα.
Διατηρήστε το σε δροσερό, ξηρό και σκιερό μέρος στην συσκευασία του.
Συστατικά*: Νατρίου Ολιβέλαιο, Γλυκερίνη, Νατρίου Κοκοάτη, Νατρίου Παλμάτη, Νατρίου Γλυκού Αμυγδάλου, Νατρίου Καστορέλαιο, Έλαιο Προυνου Αμυγδάλου Δούλκης (Γλυκό αμύγδαλο), Εκχύλισμα Σπόρων Καφέ Αραβικής, Σκόνη Σπόρων Καφέ Αραβικής, Διοξείδιο του Τιτανίου (CI 77891)...
...Οι πράσινοι, μη καβουρδισμένοι κόκκοι του φυτού καφέ (Coffea arabica) αναφέρονται ως πράσινος καφές. Περιέχουν άφθονο χλωρογενικό οξύ, το οποίο καταστρέφεται σε μεγάλο βαθμό κατά την καβουρδισμένη διαδικασία του καφέ. Το χλωρογενικό οξύ έχει αποδειχθεί σε πολλές μελέτες ότι υποστηρίζει μια δίαιτα ελεγχόμενου βάρους.
Οι Κάψουλες Πράσινου Καφέ μας περιέχουν 400 mg εκχύλισμα πράσινου καφέ με 200 mg...
...Είναι μια συμπυκνωμένη μορφή εκχυλίσματος καφέ που αποκτάται από τους κόκκους καφέ μέσω εξαγωγής με υπερκρίσιμο διοξείδιο του άνθρακα (CO2) και διατηρεί την πλειονότητα των βιοδραστικών ενώσεων. Το λάδι καφέ σε κόκκους βοηθά στην υγεία του δέρματος, στη συγκέντρωση και στη βελτίωση της διάθεσης. Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
...Οι σπόροι σουσαμιού είναι μικροί, πλούσιοι σε έλαια σπόροι που προέρχονται από το φυτό Sesamum indicum. Καλλιεργούνται εδώ και χιλιάδες χρόνια και χρησιμοποιούνται ευρέως σε διάφορες κουζίνες σε όλο τον κόσμο. Αυτοί οι σπόροι είναι μικροί και επίπεδοι, με ξηρή γεύση και λεπτή τραγανότητα. Οι σπόροι σουσαμιού έρχονται σε διάφορα χρώματα, συμπεριλαμβανομένων του λευκού, του μαύρου και του καφέ...
...Οι κόκκοικαφέ Upland Arabica καλλιεργούνται σε υψόμετρο μεταξύ 1200 και 2000 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, προσφέροντας μια εξαιρετικά γλυκιά και ευγενή γευστική εμπειρία, με πικάντικες νότες και έντονη οξύτητα, καθώς και ανθισμένες, φρουτώδεις και εσπεριδοειδείς νότες. Είναι μια συμφωνία υπέροχης γεύσης, με μια ιδιαίτερη επίγευση κακάου, που μας θυμίζει τη θαυμάσια φύση των χιλιετών αφρικανικών εδαφών, που συνεχίζουν να παράγουν τους καλύτερους κόκκους καφέ με ένα σύνθετο και ισχυρό άρωμα.
... απώλεια της υγρασίας και του αρώματος του συσκευασμένου προϊόντος. Οι σακούλες καφέ αποτελούνται από τριπλό laminate με μεταλλικό εσωτερικό. Οι μεμβράνες μας διακρίνονται για την ακαμψία τους και συχνά εμφανίζονται ως σταθερές συσκευασίες. Είναι ανθεκτικές σε μηχανικές ζημιές και σταθερές κατά την επεξεργασία.
ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ ΔΟΜΕΣ: PET/PETMET/LDPE...
... ORDER LOT: 18 MT":"5. ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ: 18 MT","b. Presentation: Dried and sorted":"β. Παρουσίαση: Ξηροί και ταξινομημένοι","a. Leading name of \"commodity\": Green coffee grains “Robusta” type – Ivory Coast origin":"α. Κύριο όνομα του \"εμπορεύματος\": Πράσινοι κόκκοικαφέ τύπου “Robusta” – προέλευση Ακτής Ελεφαντοστού","9. PRICE: To discuss and agree with client according market...
... καβουρδιστή καφέ όταν χρησιμοποιείτε έναν εξωτερικό κυκλώνα. Μπορείτε να καβουρδίζετε αδιάκοπα. Ο συλλέκτης φλούδων χρειάζεται καθαρισμό μετά από αρκετούς κύκλους.
R&R Roaster: Μπορείτε να καβουρδίζετε διαδοχικά χωρίς διακοπή. Ο συλλέκτης φλούδων χρειάζεται καθαρισμό μετά από έναν αριθμό καβουρδισμάτων. Ο καβουρδιστής καφέ R60 έχει σχεδιαστεί για βέλτιστη και υψηλή απόδοση μεταφοράς και κατανομής...
... ζουμερή σάρκα. Ετοιμάστηκε ένα διεγερτικό ποτό, που χρησιμοποιούνταν από τους κατοίκους της Κεντρικής Αμερικής, από την εποχή του Κολόμβου. Αργότερα, οι μόδες έγιναν επίσης δημοφιλείς στις ευρωπαϊκές χώρες ως κακάο. Το κακάο Ζάρνα γίνεται καφέ ως αποτέλεσμα της διαδικασίας ζύμωσης. Στη συνέχεια επιλέγονται και επεξεργάζονται σε χαμηλές θερμοκρασίες για να διατηρήσουν μεγάλη ποσότητα θρεπτικών συστατικών. Χρησιμοποιούνται για την παραγωγή βουτύρου κακάου, κακάου και σοκολάτας. Μπορείτε επίσης να τα φάτε μόνοι σας ή να τα χρησιμοποιήσετε ως προσθήκη σε ένα γλυκό επιδόρπιο.
... κόκκοι Arabica από τη Βραζιλία εκφράζουν τον πλούσιο αρωματισμό τους, με μια γλυκιά και ελαφρώς όξινη γεύση σε τέλεια αρμονία με τη σοκολατένια γεύση και μια επίμονη
επίγευση από τους κόκκους Robusta από την Κολομβία.
Κωδικός προϊόντος: ZEP-C-307
Όνομα προϊόντος: ZEPRESSO CAFE- RISTRETTO
Ακαθάριστο βάρος [KG]: 0.92
Καθαρό βάρος [KG]: 0.57
Εφαρμογή: Παρασκευή καφέ χρησιμοποιώντας την κουζίνα Zepresso...
...Μείγμα με ισχυρή, πλούσια γεύση. Η παραδοσιακή καβουρδιστική διαδικασία προσφέρει την βαθιά γεύση και την έντονη αρωματική εμπειρία του καφέ Lalibela Coffee Lunch. Ο καφές θα είναι ιδανικός για τους γνώστες ενός κλασικού, ισχυρού και αναζωογονητικού ροφήματος.
Καθαρό βάρος: 200
Ακαθάριστο βάρος: 212
Μέγιστη θερμοκρασία: 27
Απαιτήσεις αποθήκευσης: Αποθηκεύστε σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 27 °C και σχετική υγρασία μέγιστης 75%
Βαθμός καβουρδίσματος: Μέτριο
Ένταση γεύσης: Μέτρια...
Η LaMacatec είναι μια μάρκα της Carbone Handels GmbH & CO. Kg από το Kevelaer με κεντρικά γραφεία στο Niederrhein.
Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διανέμουμε υψηλής ποιότητας μηχανές καφέ και εσπρέσο, μύλους καφέ και καφεκοπτικά για επαγγελματική χρήση. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλο το υλικό εικόνας προορίζεται για απεικόνιση και μπορεί να διαφέρει από το πρωτότυπο.