Ιταλία, Mesoraca
...Η ρολό παντσέτα προέρχεται από την αδύνατη κοιλιακή περιοχή του χοίρου, η οποία μαλάσσεται προσεκτικά στο χέρι και αρωματίζεται με τα χαρακτηριστικά μπαχαρικά μας από την Καλαβρία. Αφήνεται να ωριμάσει για περισσότερες από 70 ημέρες σε περιβάλλον με ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία. Σε αντίθεση με την τεντωμένη παντσέτα, η ρολό παντσέτα τυλίγεται πάνω της και δένεται στο χέρι. Στο τέλος...
Χαρτοφυλάκιο (19)

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play