...Η Σκιανκάτα Καλαβρέζε είναι μια αναβίωση του ωμού προσούτο και προέρχεται από την κοπή του μηρού. Το κρέας μασάρεται προσεκτικά στο χέρι, στη συνέχεια καρυκεύεται σύμφωνα με την αρχαία μας συνταγή. Η περίοδος ξηράνσεως της σκιανκάτας ξεπερνά τους 180 ημέρες, και είναι η πιο ευαίσθητη φάση που θα καθορίσει την ποιότητα του προϊόντος.
Κατηγορία: Καλαβρέζικα αλλαντικά
Βάρος: 500/550g
Βάρος: 0.550 kg
Συστατικά: Χοιρινό κρέας, Αλάτι, Φυσικά αρώματα και μπαχαρικά
Ζάχαρα: Δεξτρόζη και σακχαρόζη
Αντιοξειδωτικά: E301
Συντηρητικά: E250-E252...