Ιταλία, Mesoraca
...Η Σκιανκάτα Καλαβρέζε είναι μια αναβίωση του ωμού προσούτο και προέρχεται από την κοπή του μηρού. Το κρέας μασάρεται προσεκτικά στο χέρι, στη συνέχεια καρυκεύεται σύμφωνα με την αρχαία μας συνταγή. Η περίοδος ξηράνσεως της σκιανκάτας ξεπερνά τους 180 ημέρες, και είναι η πιο ευαίσθητη φάση που θα καθορίσει την ποιότητα του προϊόντος. Κατηγορία: Καλαβρέζικα αλλαντικά Βάρος: 500/550g Βάρος: 0.550 kg Συστατικά: Χοιρινό κρέας, Αλάτι, Φυσικά αρώματα και μπαχαρικά Ζάχαρα: Δεξτρόζη και σακχαρόζη Αντιοξειδωτικά: E301 Συντηρητικά: E250-E252...
Χαρτοφυλάκιο (19)

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play