... βακτήρια Streptomyces, για να παραχθεί η ξυλιτόλη. Μετά τη ζύμωση, χρησιμοποιούνται μέθοδοι καθαρισμού όπως η διήθηση και η κρυστάλλωση για να τελειοποιηθεί η Οργανική Ξυλιτόλη. Το παραγόμενο προϊόν προσφέρει μια φυσική και βιώσιμη εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές ζάχαρες, χρησιμοποιούμενη ευρέως σε τρόφιμα, ποτά και φαρμακευτικά προϊόντα.
EC αριθμός:201-788-0
Μοριακός Τύπος:C5H12O5
CAS αριθ.:87-99-0...
...Το Βιολογικό Παρθένο Έλαιο Καρύδας παράγεται με την πίεση φρέσκου κρέατος καρύδας και την εξαγωγή του με μια "εξαγωγέα". Η εξαγωγέας σπρώχνει τη σάρκα της καρύδας από τη μία άκρη στην άλλη και διαχωρίζει τις ξηρές ίνες καρύδας από το μη φιλτραρισμένο έλαιο. Το έλαιο στη συνέχεια φιλτράρεται πιέζοντάς το μέσα από πολλαπλά στρώματα υφάσματος. Το έλαιο καρύδας είναι στερεό σε θερμοκρασίες κάτω από 25°C και υγροποιείται σε θερμοκρασίες άνω των 25°C.
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Σρι Λάνκα ή Φιλιππίνες...
... επιλογή για τη διατροφή σας.
Κύρια Χαρακτηριστικά:
Ποικιλίες Διαθέσιμες: Κόκκινη, Κίτρινη, Πράσινη
Βάρος: Πωλούνται κατά το κιλό ή ανά τεμάχιο
Φρέσκο και Βιολογικό: Προέρχονται από τοπικές φάρμες που ακολουθούν βιώσιμες πρακτικές
Διατροφικά Οφέλη: Υψηλές σε βιταμίνες A και C, αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες
Μαγειρικές Χρήσεις: Ιδανικές για σαλάτες, τηγανητά, ψήσιμο ή ως τραγανό σνακ
Οδηγίες Αποθήκευσης:
Διατηρείτε στο ψυγείο για να διατηρήσετε τη φρεσκάδα τους για 1-2 εβδομάδες.
... αναπτυχθεί από έναν Νοτιοκορεάτη ογκολόγο και παράγεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές GMP στις ΗΠΑ. Το Juvo είναι βιολογικό, EKO, χαμηλό σε γλουτένη, χωρίς πρόσθετα, δεν περιέχει ζάχαρη, γαλακτοκομικά, σόγια και τεχνητές χρωστικές, αρώματα και γεύσεις. Το Juvo είναι φτιαγμένο από καθαρά φυτικά κατεψυγμένα συστατικά που το καθένα έχει την υψηλότερη ποιότητα και αποτελεσματικότητα στην κατηγορία του. Το Juvo...