... που δεν χρειάζεστε αμέσως στο σιρόπι. Μπορούν να διατηρηθούν έτσι για αρκετές εβδομάδες στο ψυγείο και μπορείτε να τις γλασάρετε αργότερα ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Συστατικά: καστανιές, ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης, φυσική γεύση βανίλια
Οι καστανιές που έχουν κονφί σε σιρόπι χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του γλυκού κάστανο. Δεδομένου ότι κολυμπούν σε σιρόπι ζάχαρης, έχουν μεγάλη διάρκεια συντήρησης (5 χρόνια).
...η ΣΟΚΟΛΑΤΕΡΙΑ JANIN προσφέρει προς πώληση χειροποίητους γλυκούς κάστανα.
Χειροποίητη παραγωγή γλυκών κάστανων.
Η ΣΟΚΟΛΑΤΕΡΙΑ JANIN σας προτείνει διάφορες ποικιλίες γλυκών κάστανων έτοιμων προς γεύση.
Ανακαλύψτε τα προϊόντα γλυκών κάστανων από τον οίκο JANIN: παραδοσιακά κουτιά, κουτιά γλυκών κάστανων, συσκευασία ζαχαροπλαστικής και μπαλόνια γλυκών κάστανων.
... από μαγειρεμένα κάστανα sous vide ανταγωνίζεται τις προσδοκίες των πιο εκλεπτυσμένων γεύσεων.
Η CONCEPT FRUITS σας προτείνει μαγειρεμένα και καθαρισμένα κάστανα για μια παραδοσιακή και γενναιόδωρη κουζίνα. Τρυφερά και πλούσια σε γεύση, αρκεί να τα ζεστάνετε για να αναδείξετε τις γεύσεις τους.
... αυτή την κατοικία την εμφάνιση ενός κοσμήματος μέσα στο πράσινο περιβάλλον της. Στην καρδιά αυτής της ήρεμης ατμόσφαιρας, το πλούσιο παρελθόν της ιδιοκτησίας αντηχεί και αντηχεί την ιστορία της περιοχής. Διότι στον διάσημο δρόμο που συνδέει το Μπορντό με την Τουλούζη εδώ και αιώνες, κάποτε σταματούσαν εδώ για να σιδερώσουν τα άλογα. Αυτή η κληρονομιά διατηρείται στο όνομα του κάστρου, όπως και στο...
... amygdalus, γλυκιά ή πικρή (σκληρή), είναι ένα κέλυφος (ένα βλήμα) φρούτου, ο σπόρος με το ανοιχτόχρωμο, τραγανό (ζωντανό) σάρκα, μπορεί να είναι γλυκός (ήπιος) ή πικρός (σκληρός) (η άγρια ποικιλία).
Είναι ένας ξηρός καρπός με μεγάλη διατροφική σημασία λόγω της πλούσιας περιεκτικότητάς του σε φυτοστερόλες, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, πρωτεΐνη, ίνες, βιταμίνες (B1, B2, B3 και E), μαγνήσιο, μαγγάνιο, χαλκό, φώσφορο, σίδηρο, ψευδάργυρο, ασβέστιο και κάλιο.
Αυτή είναι μια καλή πηγή ενέργειας με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες.