Η RiverPharma είναι μια Ιταλική Φαρμακευτική Εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2005 από Ερευνητές στους τομείς της Χημείας, της Φαρμακευτικής και της Κλινικής Έρευνας, εξειδικευμένη στη Μελέτη Έρευνας Συστήματος Παράδοσης και Βιοδιαθεσιμότητας Φορμών στους τομείς της Φαρμακευτικής, Νευροφαρμακευτικής, Κοσμετοφαρμακευτικής και Κτηνιατρικής. Όλα τα προϊόντα της RiverPharma είναι καταχωρημένα στο Ιταλικό Υπο...
...• Λαμινάρισμα, έως 200 μέτρα/λεπτό;
• Πρώτες ύλες, έως 200 μέτρα/λεπτό;
• Πρωτότυπα;
• Ανακατασκευασμένες Μηχανές;
• Μηχανές Κατασκευής PAD.
Η τελευταία καινοτομία προϊόντος μας για τη βελτίωση της εφαρμογής του προϊόντος, ενώ ταυτόχρονα μειώνει δραστικά το κόστος κατανάλωσης πρώτων υλών και τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο είναι:
• Μετατροπείς χωρίς φλούδα;
• Πλευρικά πάνελ & ζώνη άνεσης;
• Μηχανές Κατασκευής PAD.
... Fructetum, ένα ισορροπημένο και ευχάριστο gin κατάλληλο για όλους τους ουρανίσκους. Τα φυτικά συστατικά που το χαρακτηρίζουν είναι το Τζίντζερ, η Φλούδα Πορτοκαλιού, το Μπεργαμότο, η Ροδακινιά, το Μήλο, το Πιπέρι Cubebe και οι Σπόροι Κορίανδρου. Με περιεκτικότητα αλκοόλ 43°C vol. είναι ιδανικό για να πίνεται σκέτο ή σε μίξη σε ένα δροσερό Gin Tonic.
... δυνατή μας δέσμευση προς τη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος. Τα βιολογικά μας μανταρίνια καλλιεργούνται σύμφωνα με γεωργικές μεθόδους που σέβονται το περιβάλλον, χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων ή χημικών λιπασμάτων.
Η ουσία του Mannamaru έγκειται στη χειροποίητη μέθοδο παραγωγής μας. Κάθε μανταρίνι ξεφλουδίζεται προσεκτικά στο χέρι για να εξάγουμε την πολύτιμη φλούδα, πλούσια σε αιθέρια έλαια και...
... συνεταιριστική εταιρεία Solo Sole προμηθεύει τις πιο σημαντικές ιταλικές αγορές με το εκλεκτό λεμόνι της ποικιλίας "φemminello siracusano", μια ποικιλία που είναι διαδεδομένη μόνο σε μια περιορισμένη περιοχή της νοτιοανατολικής Σικελίας, των οποίων τα ποιοτικά χαρακτηριστικά το τοποθετούν μεταξύ των καλύτερων της Ευρώπης. Το "femminello siracusano" έχει λεπτή φλούδα, εξαιρετική αντοχή, άφθονο χυμό και...
Τα αιθέρια έλαια είναι αρωματικές ενώσεις φυσικής προέλευσης που βρίσκονται στους σπόρους, στην φλούδα, στους μίσχους, στις ρίζες, στα λουλούδια και σε άλλα μέρη των φυτών. Η μυρωδιά τους είναι υπέροχη και ταυτόχρονα ισχυρή. Τα αιθέρια έλαια έχουν τη δυνατότητα να βελτιώνουν τη διάθεση, να ηρεμούν τις αισθήσεις και να προκαλούν σημαντικές συναισθηματικές αντιδράσεις. Τα αιθέρια έλαια προσδίδουν...
... μια ευρεία επιλογή πορτοκαλιών με βελούδινη ή ραβδωτή σάρκα. Η πορτοκαλιά Tarocco είναι το καμάρι της παραγωγής 3moretti. Οι κόκκινες πορτοκαλιές Sanguinello είναι λιγότερο διαδεδομένες αλλά ιδιαίτερα εκτιμημένες, εκτός από τη γεύση τους, για την συμπαγή φλούδα τους που προστατεύει καλά την ακεραιότητα της σάρκας. Ωστόσο, η πιο κόκκινη από τις πορτοκαλιές της Σικελίας είναι η ποικιλία Moro. Η σάρκα...
... παραγγελία και θα σας παραδίδονται σε ανθεκτικά σφραγισμένα κουτιά. Διασφαλίζεται η μέγιστη γνησιότητα, φρεσκάδα και γλυκύτητα των προϊόντων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άφοβα και την φλούδα, καθώς πρόκειται για μη επεξεργασμένα προϊόντα.
...Η αγροτική επιχείρηση της οικογένειας Fidanza ασχολείται εδώ και τρεις γενιές κυρίως με την παραγωγή εσπεριδοειδών και Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου. Η περιοχή παραγωγής συγκεντρώνεται στην Τοποθεσία "Ντόνα" στον δήμο Ριμπέρα κοντά στις όχθες του ποταμού Μαγκάζολο. Η επιχείρηση παράγει το πορτοκάλι Ριμπέρα, ένα κίτρινο πορτοκάλι της ομάδας Νάβελ, χωρίς κουκούτσια, με τραχιά φλούδα που...
... μόνο. Η παράδοση του ξυλείας σε κορμούς γίνεται διανύοντας σύντομες διαδρομές. Η φλούδα χρησιμοποιείται για να τροφοδοτήσει το εργοστάσιό μας, επομένως για να παραχθεί η θερμότητα και η ηλεκτρική ενέργεια που απαιτούνται για τη διαδικασία παραγωγής. Οι κορμοί μετατρέπονται σε ακατέργαστη σκόνη ξύλου και αυτή σε TAN Pellets, οι οποίοι καίγονται και συμβάλλουν στην προστασία του κλίματος και του...
... καταναλωτές τα πλεονεκτήματα της ποιότητας, της γνησιότητας και των γεύσεων του προϊόντος μας. Το "ΦΑΣΟΛΙ ΚΑΝΕΛΙΝΟΥ ΤΗΣ ΑΤΙΝΑΣ ΠΟΠ" αναγνωρίζεται από το νεφροειδές σχήμα του, το ματ λευκό χρώμα και όταν καταναλώνεται δεν αισθάνεσαι τη φλούδα και είναι πολύ εύπεπτο, δεν χρειάζεται να μουλιάσει πριν από το μαγείρεμα.