...Ολόκληροι αποφλοιωμένοι φιστίκια από την Τουρκία. Χρησιμοποιούνται για πάστα φιστικιού, για κόκκους και αλεύρι, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, πανετόν, μπαρ κ.λπ...
...Πάστα παραγόμενη αποκλειστικά με Φουντούκι Piemonte IGP από τις Λάνγκε. Ψήσιμο - Πάστα παραγόμενη με Φουντούκια Piemonte IGP καλλιεργημένα στους λόφους των Λάνγκε. Ιδανική για την παραγωγή κρεμών φουντουκιού, παγωτών και επίσης για αλμυρές συνταγές. Υποβάλλεται σε άλεση με μικρομετρική κοκκομετρία και στη συνέχεια σε κοσκίνισμα για την αφαίρεση υπολειμμάτων φλούδας. Μέτριο ψήσιμο. Διαθέσιμη...
... κρεμών, γλυκών κουταλιού ή γέμισης τούρτας και σου.
Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε την πάστα φουντουκιού μας και για να δώσετε μια ιδιαίτερη πινελιά στον καφέ ή στη σοκολάτα!
Συμμαχός για την υγεία μας, το φουντούκι είναι ένα τρόφιμο πλούσιο σε "καλά λιπαρά", όπως τα ωμέγα-6 και ωμέγα-3. Επιπλέον, αποδεικνύεται σημαντική πηγή θρεπτικών συστατικών, όπως ασβέστιο, χαλκός, μαγγάνιο, σίδηρος, βιταμίνη Ε και Β. Να επιτρέπετε στον εαυτό σας πού και πού μια ατασθαλία, απολαμβάνοντας αυτή τη νόστιμη πάστα φουντουκιού σε μια γλυκιά παρασκευή, δεν μπορεί παρά να ωφελήσει τη διάθεσή σας!
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Υπηρεσία
Η Alisicily είναι ένα εργαστήριο χειροποίητης παραγωγής που ασχολείται με την παραγωγή μιας ευρείας γκάμας σικελικών ειδών, συμπεριλαμβανομένων γλυκών και αλμυρών ζαχαροπλαστικών, επιδορπίων, μονόπορτων, ημιτελών προϊόντων, φρέσκων και κατεψυγμένων πίτσων, αραντίνι και άλλων λιχουδιών που είναι χαρακτηριστικά της σικελικής κουζίνας. Η δραστηριότητά μας επικεντρώνεται στη δημιουργία προϊόντων υψηλή...
Το Pastificio Bruno παράγει με πάθος προϊόντα ζυμαρικών που κατασκευάζονται από συστατικά που συνδυάζουν γνησιότητα, γεύση και παράδοση, διασφαλίζοντας τα υψηλά πρότυπα της κουζίνας Made in Italy.
Ο στόχος της εταιρείας επικεντρώνεται στον έλεγχο της ποιότητας, ξεκινώντας από την αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών και τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών. Είναι ακριβώς λόγω της προσοχής που δίνεται...
Παράγουμε και μετατρέπουμε τα φρούτα της περιοχής μας σε εξαιρετικές μαρμελάδες με τουλάχιστον 65% έως 85% καθαρή πουρέ φρούτου. Καλλιεργούμε κυρίως το Μελοκάνθο και το μετατρέπουμε σε αποξηραμένη Κοτονάτα Σικελίας σε βάζα.
Παραγωγή Εξαιρετικών Μαρμελάδων Φρούτου μόνο πρώτης ποιότητας.
Οι παραγωγές μας γίνονται σε άμεση φωτιά και κυρίως χωρίς προσθήκη νερού, μόνο Φρούτο, Ζάχαρη και χυμός Λεμονιο...
Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στο Τρεκαστάνι (CT) στη Σικελία, στις παρυφές του Όρους Έτνα. Για γενιές, αφιερωνόμαστε στην παραγωγή κονσερβών και ειδικών τροφίμων χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα τοπικά υλικά.
Πιστεύουμε στα γνήσια και υψηλής ποιότητας προϊόντα, που παρασκευάζονται με σεβασμό προς την παράδοση και το περιβάλλον.
Επιλέγουμε προσεκτικά τις πρώτες ύλες μας, όλες ...
Η Bio Mondo προτείνεται σε διεθνές επίπεδο ως προνομιακός συνομιλητής μεταξύ του αγροτικού τομέα και της βιομηχανίας μεταποίησης στον τομέα των πρώτων υλών υψηλής ποιότητας, με ιδιαίτερη προσοχή στη Στεβία και τα παράγωγά της.
Τα τελευταία χρόνια, η Bio Mondo έχει δημιουργήσει άμεσες και έμμεσες συνεργασίες με τις κύριες παραγωγικές αγροτικές μονάδες της Ιταλίας, είτε με βιολογικές είτε με συμβατ...
Η εταιρεία βρίσκεται στην καρδιά της παραγωγής ελαιολάδου και αμυγδάλου της Πούλια. Παράγουμε εξαιρετικό ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας τόσο από πιστοποιημένη βιολογική καλλιέργεια όσο και από συμβατική, συνδυάζοντας τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας με την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει στο πεδίο. Το ελαιόλαδό μας προέρχεται από την άμεση επεξεργασία των ελιών της ποικιλίας "κορατίνα", από τις οποί...
PugliaEat, γεννήθηκε από την ανάγκη να δημιουργηθεί "μια συμμαχία μεταξύ μικρών" για να δημιουργηθεί δίκτυο.
"Προέλευση" και "τυπικότητα" είναι τα άσσος στο μανίκι των παραγωγών μας και πρέπει να θεωρούνται εργαλεία αξίας που πρέπει να χρησιμοποιούνται με περηφάνια σε αυτές τις στιγμές κρίσης.
Η μικρή διάσταση όλων μας, αν ενταχθεί σε μια παγκόσμια αγορά, μπορεί, αυτή τη στιγμή, να είναι μια ευλ...
... αρωματικό, γευστικό και αναγνωρίσιμο βαθμό γλυκύτητας. Η ντοματούλα, γνωστή για την τρυφερή της φλούδα, την τραγανότητα, την υφή και τον πάντα υψηλό βαθμό brix, διατηρεί τις εξαιρετικές οργανοληπτικές της ιδιότητες τόσο όταν συλλέγεται σε τσαμπί όσο και ως μεμονωμένο φρούτο.
Ωμή ή μαγειρεμένη, η ντοματούλα είναι κατάλληλη για όλες τις χρήσεις στην κουζίνα: εξαιρετική σε σαλάτα ή ως γρήγορο σνακ/ορεκτικό, εξαιρετική στην παρασκευή σαλτσών ή σάλτσας για μια ειδική πάστα.
Συσκευασία: 250, 300, 350 γραμμάρια...
...Το θερμαινόμενο χαλί κατασκευάζεται με διάφορες τεχνολογίες: αγώγιμη πάστα (thick film), χημική χάραξη (etched foil) και αντιστάσεις με καλώδιο θέρμανσης.
Το θερμαντικό στοιχείο τοποθετείται μέσα σε μια θήκη κατασκευασμένη από υλικό (PVC, πολυεστέρας, σιλικόνη) κατάλληλο για να εξασφαλίσει επαρκή ηλεκτρική προστασία, από σκόνες και νερό (IP67).
Κατασκευάζεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες του τελικού χρήστη.
...X-tra είναι ένα μονοσυστατικό μείγμα τσιμέντου, πολύ λεπτών χαλικιών, ενεργών χημικών ουσιών και καταλυτών. Αναμειγμένο με νερό σχηματίζει μια πάστα που, όταν εφαρμοστεί στο σκυρόδεμα, επιτρέπει στις ενεργές χημικές ουσίες και στους καταλύτες να διεισδύσουν στο εσωτερικό και να αντιδράσουν με τα συστατικά του για να σχηματίσουν αδιάλυτους κρυστάλλους που κλείνουν την πορώδη δομή και τις...
...Νόστιμες μονομερίδες Σικελικής Κασάτας φτιαγμένες με ρικότα από πρόβατο, πάστα αμυγδάλου, παν ντε σπανιά και καλυμμένες με ένα λεπτό πέπλο από γλάσο ζάχαρης.
...Προτείνουμε ψάρι σε λάδι όπως, τόνο, τόνο αλαλούγκα, τόνο, αντζούγιες, σκουμπρί, καρυκευμένο με παρθένο ελαιόλαδο Σικελίας, ψάρι που αλιεύεται μόνο στις θάλασσες της Μεσογείου και του Ιονίου, ψάρι επεξεργασμένο σύμφωνα με την παράδοση χωρίς προσθήκες κανενός είδους συντηρητικών και άλλων. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει πάστα τόνου, τόνο αλαλούγκα. Πολύ ενδιαφέροντες τιμές.
Αναπαραγωγή σε φυσικό κύκλο
Αναπαράγουμε σαλιγκάρια στο ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΣΙΛΑ σε υψόμετρο 1250 μ. από την επιφάνεια της θάλασσας, σε μια έκταση περίπου 10.000 τ.μ., περιτριγυρισμένο από πεύκα της Σίλα και δίπλα στον ποταμό Νέτο, τον δεύτερο πιο σημαντικό ποταμό της Καλαβρίας και τον κύριο του Σαν Τζοβάνι ιν Φιόρε. Το σύστημα που έχουμε υιοθετήσει στην αναπαραγωγή μας σε πλήρη φυσικό κύκλο είναι η ...
Agripantel
"Είμαστε μια τοπική επιχείρηση που έχει επενδύσει στις γαστρονομικές ιδιαιτερότητες της περιοχής. Έχουμε δημιουργήσει 200 συνταγές με πρώτες ύλες, μέρος των οποίων προέρχεται από κοινωνικές πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν άτομα σε μειονεκτική θέση στην περιοχή. Αυτή τη στιγμή, μέρος της παραγωγής των επεξεργασμένων ντοματών είναι βραχείας αλυσίδας και προέρχεται από τα χωράφια που καλλιερ...
...Τελειωτικό τονάκι που αποτελείται από ασβέστη που έχει σβηστεί και επιλεγμένα μαρμάρινα αδρανή με συγκεκριμένα μεγέθη κόκκων, προμειγμένα σε πάστα και χρωματισμένα σε όγκο.
ΑΞΙΟΤΙΜΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΑΣ ΤΩΝ ΤΥΠΙΚΩΝ ΙΤΑΛΙΚΩΝ IGP GIFFONI ΚΑΙ MORTARELLA ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΩΝ, TONDA GENTILE, IGP PIEMONTE ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΩΝ, DOP TONDA GENTILE ROMANA ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΩΝ.
ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ, ΡΟΑΣΤΕΔ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΛΑΝΣΑΡΙΣΜΕΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ, ΠΑΣΤΑ ΦΟΥΝΤ...
Ο Νίκολα και ο Πάολο Μόττι, τεχνίτες που ασχολούνται εδώ και πάνω από 35 χρόνια με τον κόσμο της τοποθέτησης δαπέδων και επενδύσεων.
Κεραμικά, γρανίτης, ξύλο, μάρμαρο και φυσικές πέτρες.
Από το 2009 μας βρίσκετε στο Φελίνο.
Ελάτε να μας επισκεφθείτε στο Showroom μας και θα σας συνοδεύσουμε στην επιλογή των υλικών, στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση των χώρων σας.
Το μότο μας είναι "Θα ξέρουμε να σα...
...Πάστα ντομάτας με έντονη και γνήσια γεύση, που αντιπροσωπεύει τον τέλειο συνδυασμό της παράδοσης της ιταλικής κουζίνας και της προσοχής στο περιβάλλον. Κατάλληλο καρύκευμα για την παρασκευή σαλτσών, σάλτσας και ραγού. Ιδανικό για το καρύκευμα πίτσας και παρόμοιων τροφίμων.
Αφού ανοιχθεί, διατηρείται στο ψυγείο.
Βιολογικό, χωρίς γλουτένη και vegan.
Χωρίς συντηρητικά και χωρίς πρόσθετα σάκχαρα.
Ετικέτα σε 4 γλώσσες: ιταλικά, αγγλικά, γερμανικά και γαλλικά.
Διάρκεια συντήρησης: 36 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.
...Η σάλτσα πάστα Χαρίσα είναι ένα μείγμα πιπεριών, κόλιανδρου, τσίλι, ελαιόλαδου και σκόρδου.
Αυτό το πικάντικο καρύκευμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εμπλουτίσει σάλτσες με βάση την ντομάτα και είναι μια φανταστική συνοδεία για πολλά πιάτα εμπνευσμένα από το Μαρόκο.
Η σάλτσα Χαρίσα έχει μια ωραία γυαλάδα και καλή βάθος. Υπέροχη πλούσια υφή, λεία και ανθεκτική υφή με καλή πρόσφυση.
Οι γεύσεις...