...
Εξαιρετικός γλυκαντικός παράγοντας για μαύρα και δυνατά τσάγια,
για να απλωθεί σε ψωμί ή φρυγανιές για το πρωινό.
Τείνει να μετριάζει και να ομογενοποιεί έντονες γεύσεις,
γι' αυτό συνδυάζεται με τυριά έντονου γεύσης όπως το taleggio.
Αρώματα της Σικελίας και Τυπικά Προϊόντα: Ελιές, Ελαιόλαδο Νοτσέλαρα του Μπελίτσε, Βιολογικό Μέλι, Κρασί ΔΠΠ ΙΓΠ, Ρίγανη, Κάππαρη, Ξηρός Ζιμπίμπο από την Παντελερία, Μαρμελάδες και Γλυκά, Μαύρο Ψωμί από το Καστελβετράνο, Βαστέντα Μπελίτσινα, Πεκορίνο, Φρούτα Μαρτοράνα, Ξηρές Ντομάτες, Σκόρδο Νούμπια, Πάστα Μπουζιάτε, Αλάτι Τραπάνι, Πικρό Σελινούντα. Όλα τα προϊόντα είναι τοπικά και παραδοσιακά με Ποιότητα και Φυσική Γεύση.
... αρχαία σιτηρά. Ζυμαρικά, κουσκούς, ψωμί, μπισκότα, γλυκά και δημητριακά για πρωινό παρασκευασμένα με εκλεκτές αλεύρες από Τιμίλια, Ρουσέλλο και Μαγιόρκα. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν φακές, ρεβίθια, αμύγδαλα, φουντούκια και άλλα όσπρια και βιολογικοί ξηροί καρποί. Πολλά προϊόντα από την σικελική ζαχαροπλαστική: κανόλι, κασάτα, πάστες αμυγδάλου, κροκάντες και τορρόνι από φιστίκι. Αγαπάμε το υγιεινό...