...τραγανά γεμιστά πιπεράκια (με κρέμα τόνου)
σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, τραγανές πιπεριές
σε ελαιόλαδο με αντσούγιες, κάπαρη και ελιές, τακτοποιημένες αποξηραμένες ντομάτες σε ελαιόλαδο, πικρόγλυκα κρεμμύδια, ψητά μικρά κρεμμύδια
σε ελαιόλαδο, μικρά κρεμμύδια με μπαλσάμικο ξύδι Μόντενα I.G.P., τραγανά αγκινάρες Σαρδηνίας σε ελαιόλαδο, ψητές μελιτζάνες
σε ελαιόλαδο, πιπεριές με τρούφα, μίγμα ορεκτικών σε ελαιόλαδο, κρέμα τυριού
λιωμένη με τρούφα, ελιές πατέ με
τρούφα, κρέμα τρούφας,...
... βάζο δεν αναφέρεται μόνο στην τέχνη των προϊόντων αλλά και, κυρίως, στην ιστορία που τα συνδέει με την περιοχή τους: αποξηραμένες ή γεμιστές ντομάτες, ψητές μελιτζάνες, κρέμες κολοκύθας, αγκινάρες, μπρόκολα, γεμιστές ελιές, γεμιστές πιπεριές και καυτερές πιπεριές είναι μόνο μερικά από τα παραδοσιακά προϊόντα του Cilento που έχουν μετατραπεί σε βάζα με λάδι.
... ραβιόλια με ρικότα. Από τις εντερκότες με ρόκα, γρανα και βαλσάμικο, μέχρι τις ψητές ψαριές. Από τις λινγκουίνες με αστακό μέχρι το ρομπό με πατάτες και μαύρες ελιές. Απαραίτητα, κατά την χειμερινή περίοδο, είναι επίσης οι σούπες με κάστανα και πορτσίνι, οι τάρτες με πορτσίνι και τρούφα, οι ημιπαγωμένες κρέμες με κάστανα Montella IGP. Ο κατάλογος των κρασιών, αποτέλεσμα συνεχούς έρευνας, στοχεύει...