... παραγωγή παραγώγων ξηρών καρπών, όπως θρυμματισμένα, τορτόν, κροκάν. Η αυτονομία στην επεξεργασία του χειριστή εξαρτάται από την ποσότητα επεξεργασίας του προϊόντος, επομένως είναι ουσιώδες να ρυθμιστεί η παραγωγή, επίσης για μια σχέση με την αγορά, με μια προ-ανάλυση των αγορών προορισμού που έχετε στο μυαλό σας, τόσο στη φάση εκκίνησης όσο και στη φάση αναδιάρθρωσης της επιχείρησης. Οι...
...Αμύγδαλα που παράγονται στην Πούλια. Σχεδόν βιολογικά λόγω της φυσικής καλλιέργειας και χωρίς χημικές ή τεχνητές επεξεργασίες. Προϊόν Made in Italy, νόστιμο και καθαρό.
... και ζύμη μπισκότου διακοσμημένα με φαντασία από ξηρούς καρπούς, γλυκά φρούτα, καρύδια και αποξηραμένα σύκα. Όλα τα μπισκότα συσκευάζονται μεμονωμένα τόσο στη συσκευασία για τη ΓΔΟ όσο και για το catering. Πιστοποιημένα προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Παράγουμε επίσης κατεψυγμένα μπισκότα με αμύγδαλο. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τον εμπορικό μας τμήμα. Τηλ. +39 3477240044...
...φουντούκια και άλλα, όλα προσεκτικά επιλεγμένα και διαλεγμένα για να διασφαλίσουμε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.
Η εμπειρία μας επεκτείνεται πέρα από τα ωμά αποξηραμένα φρούτακαι περιλαμβάνει την παραγωγή προϊόντων προστιθέμενης αξίας όπως κρέμα φιστικιού, πέστο φιστικιού και μια ποικιλία ημιτελών προϊόντων όπως ημι-επεξεργασμένα φιστίκια και φουντούκια. Δεσμευόμαστε να παραδίδουμε αριστεία σε κάθε...
... θερμοκρασία και φυσικά κρυωμένη. Όλα πωλούνται σε κλασικές ή καρυκευμένες μπάρες. Μαρμελάδες εποχής με 75/80% φρούτα. Πολλά από τα προϊόντα μας είναι χωρίς γλουτένη και λακτόζη και όλα είναι χωρίς συντηρητικά ή χημικά πρόσθετα. Η ποιότητα και η φυσικότητα είναι καθοριστικός παράγοντας στη φιλοσοφία παραγωγής μας.
...Ιταλικά φουντούκια καιΦρούτα πρώτης ποιότητας. Στο πλαίσιο αυτό περιλαμβάνονται οι Παραδοσιακές Γεύσεις και οι Νέες Προτάσεις προϊόντων που έχουμε αναπτύξει τα χρόνια για Μπαρ, Ζαχαροπλαστεία, Εστιατόρια, Catering και Ξενοδοχεία. Τα προϊόντα που προσφέρουμε: Χειροποίητο Παγωτό Μαντεκαρισμένο σε συσκευασίες των 3kg; Βάση για Χειροποίητο Παγωτό (UHT) σε Bag in Box (διάφορες γεύσεις), έτοιμη προς Μαντεκαρίσμα, διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για 12 μήνες; Έτοιμη Βάση για Soft Παγωτό; Κρέμα Καφέ, Γρανίτα λεμονιού για Γρανιτό; Σορμπέ, Τρούφες, Μονομερίδες Σαλάτες και Παρφέ για τον τομέα HO.RE.CA.;...
... κρασί και άλλα. Στον τομέα των μαρμελάδων υπάρχουν μαρμελάδες από πορτοκάλια, λεμόνια και μανταρίνια που παράγονται χωρίς συντηρητικά, μόνο με φρούτα από τον Γκαρνγκάνο και ζάχαρη. Η επιχείρηση είναι σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της αυθεντικής τροφής και των ιταλικών και απουλιανών γαστρονομικών παραδόσεων.