...Τα agnolotti del plin, που πιέζονται με το χέρι για να σφραγιστούν, είναι μικρές ραβιόλες γεμιστές με φοντί και τρούφα και αποτελούν ένα αληθινό αριστούργημα της παραδοσιακής ιταλικής κουζίνας. Κάθε agnolottino είναι μια μοναδική και εκλεπτυσμένη γευστική εμπειρία: η λεπτή ζύμη από αυγά λιώνει στο στόμα, αποκαλύπτοντας μια κρεμώδη και γευστική γέμιση, με τη φοντί να προσφέρει μια πλούσια και περιβάλλουσα νότα, και την τρούφα να ανυψώνει ολόκληρο το πιάτο με το μεθυστικό της άρωμα και την αναγνωρίσιμη γεύση της.
...Συστατικά: σιμιγδάλι σκληρού σίτου, φρέσκα αυγά (33,4%), λευκή τρούφα (Tuber albidum Pico) 0,8%, άρωμα.
Ιδανικό σε συνδυασμό με την απόλαυση λευκής τρούφας King of Truffles, με φρέσκιατρούφα και με βούτυρο με μαύρη τρούφα King of Truffles.
...Η μπουράτα, ένα τυρί με ελαστική ζύμη, παράγεται στην Πούλια, συγκεκριμένα στην πόλη Άντρια. Αυτή η χειροποίητη σακούλα με ελαστική ζύμη που περιέχει μια καρδιά από Στρατσιατέλα είναι σήμερα μία από τις καλύτερες σπεσιαλιτέ της Πούλια.
Συστατικά: Γάλα, κρέμα, αλάτι, τρούφα (3%) – ή γκοργκονζόλα, πυτιά, χωρίς συντηρητικά.
Τύποι και Συσκευασίες
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ: 15 ΗΜΕΡΕΣ
Κωδικός: BURRATP.
Είμαστε μια εταιρεία που εξάγει κυρίως σαρδηνιακά τρόφιμα στο εξωτερικό. Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων για χονδρέμπορους, καταστήματα delicatessen, εστιατόρια και πιτσαρίες κ.λπ. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν: ξηρή ζυμαρικά όπως γνοκέττι, σπαγγέτι και φρέσκα ζυμαρικά όπως ραβιόλια και κουλουργιόνες, σεάδας, σαφράν, ελαιόλαδο και πάστα ελιάς, τυριά και κρέμες τυριών, κρασιά, μπύρες διαφόρων μεγεθών και σε βαρέλια, γλυκά, λικέρ, μπακαλιάρος, κρέμες τρούφας και τυριά με τρούφα, αλλαντικά όπως ξηρή και φρέσκια σαλάμι.