...Ο Mandelico είναι ένα νέο άλφα-υδροξυοξύ που εξάγεται από τα αμύγδαλα και ασκεί τη δράση του με πιο ήπιο και ευαίσθητο τρόπο, λειτουργώντας ως κερατολυτικός παράγοντας χωρίς να προκαλεί ούτε κάψιμο ούτε ερυθρότητα, διατηρώντας παράλληλα την αποτελεσματικότητά του. Επιπλέον, έχει αποδεδειγμένες αποχρωματιστικές ικανότητες και μπορεί να εφαρμοστεί με επιτυχία σε θεραπείες κατά των δερματικών...
...Οι ωμές αμύγδαλα είναι ξεφλουδισμένες αλλά διατηρούνται στην αρχική τους ωμή κατάσταση για να διατηρηθούν τα πολλά θρεπτικά συστατικά που τις χαρακτηρίζουν. Το χρώμα τους είναι φυσικό, σχεδόν ξυλώδες, και η υφή είναι ελαφρώς τραγανή και μαλακή.
...Αριστεία που παράγεται στη Σικελία
Καρύδια, αμύγδαλα, φιστίκια, φουντούκια, φυστίκια
Κομμάτια φυστικιού από το Bronte για ζαχαροπλαστική
Αλεύρι φυστικιού από το Bronte για ζαχαροπλαστική.
Επιχείρηση χειροποίητων παραδοσιακών γλυκών προϊόντων φτιαγμένων με φυσικά υλικά χωρίς πρόσθετα ή χημικά συντηρητικά. Η ιδιαιτερότητά μας είναι οι Σάσσοι της Αβρούτσο, ένα παραδοσιακό γλυκό, όπου είμαστε οι μοναδικοί παραγωγοί της αυθεντικής συνταγής από το 1928. Επιπλέον, παράγουμε ένα καραμέλα με αμύγδαλα 90% που δεν έχει όμοιο, μια μαύρη σοκολάτα λιωμένη και temperaρισμένη σε χαμηλή...
Παράγουμε μια σειρά από cantucci, τα πιο γνωστά τυπικά τοσκανικά μπισκότα, με πιστοποιημένα συστατικά Fair Trade: cantucci με αμύγδαλα, καρυκευμένο cantucci με ζαχαρωμένο τζίντζερ, cantucci με αλεύρι σίκαλης, cantucci με κράνμπερι, cantucci με κομμάτια σοκολάτας.
...φουντούκια, γλυκάνισο, αμύγδαλα και καρύδια, μια αποκλειστική συνταγή για την οποία είναι, δικαίως, πολύ ζηλιάρης. Για το μέλλον, οι Costenaro ονειρεύονται να επεκταθούν ακόμη περισσότερο και ήδη ο μεγαλύτερος από τους γιους τους, Nicholas, έχει αποφασίσει να σπουδάσει στο Ινστιτούτο Ξενοδοχειακών Σπουδών για να μπορέσει μια μέρα να ακολουθήσει τα βήματα.