Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
Υπηρεσία
...παρέχοντας μια μακράς διάρκειας και συνεπή αρωματική εμπειρία που αναζωογονεί τις αισθήσεις.
Με τις τραγανές και εσπεριδοειδείς νότες του, η Μικροενθυλακωμένη Άρωμα Λεμονιού είναι μια δημοφιλής επιλογή για όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα ζωντανό και αναζωογονητικό περιβάλλον. Το άρωμα παρασκευάζεται με premium συστατικά, εξασφαλίζοντας μια υψηλής ποιότητας αίσθηση που είναι τόσο αυθεντική όσο...
...Το λεμόνι βερντέλο είναι μια ποικιλία λεμονιού που είναι χαρακτηριστική της Σικελίας και ονομάζεται καλοκαιρινό λεμόνι, καθώς είναι το μόνο που μπορεί να καταναλωθεί το καλοκαίρι. Αυτά τα λεμόνια έχουν πράσινη φλούδα, ζουμερή σάρκα και γεύση πιο γλυκιά σε σύγκριση με τα κίτρινα, δεν παράγεται από μια συγκεκριμένη φυτεία, αλλά προέρχεται από μια ιδιαίτερη τεχνική καλλιέργειας, που δίνει λιγότερο...
... ελαιώνες μας. Ακολουθώντας μια αρχαία συνταγή που απαιτεί μακρά προετοιμασία, χρησιμοποιούμε επίσης τη φλούδα των πορτοκαλιών για να προσδώσουμε στη μαρμελάδα μια νότα εσπεριδοειδών και μια μοναδική υφή.
Εκτός από τα πορτοκάλια μας υψηλής ποιότητας, στη μαρμελάδα μας χρησιμοποιούμε μόνο ιταλική ζάχαρη και φρέσκο χυμό λεμονιού, ένα φυσικό συστατικό που βοηθά στη συντήρηση και προσθέτει μια πινελιά φρεσκάδας.
Συστατικά: Πορτοκάλια Washiton, ιταλική ζάχαρη, φρέσκος χυμός λεμονιού.
SKU: ara/ara/212...
...Οι κασονσέι (ή κασοντσέλι) είναι ένα από τα πιο γνωστά πιάτα της κουζίνας της Μπεργκάμο. Αυτό το πιάτο με γεμιστά ζυμαρικά δημιουργήθηκε για να χρησιμοποιηθούν τα υπολείμματα από χοιρινό και βοδινό κρέας. Το προϊόν εμπλουτίστηκε με την πάροδο των χρόνων με την προσθήκη στη γέμιση: αμaretto, σταφίδες και φλούδαλεμονιού.
Οι “Casonsèi de la Bergamasca” του Pastificio Davena είναι πιστοποιημένοι με το σήμα “Bergamo Città dei Mille... Sapori” που εκδίδεται από το Εμπορικό Επιμελητήριο.
Διαθέσιμα σε συσκευασίες των 250g και 500g...
...ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ, ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ, ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΟΥ, ΛΕΜΟΝΙΟΥ, ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ - Οι μαρμελάδες λεμονιού, πορτοκαλιού, μανταρινιού, μίγμα εσπεριδοειδών και κόκκινων πορτοκαλιών παράγονται με τα καλύτερα εσπεριδοειδή της Σικελίας, κομμένα σε κομμάτια και επεξεργασμένα με τη φλούδα για να διατηρήσουν ανέπαφη την φυσική τους ουσία και το άρωμα του φρέσκου φρούτου. Συνιστώνται για ένα πλούσιο πρωινό με υδατάνθρακες, ενώ στη Σικελία χρησιμοποιούνται επίσης για να φτιάξουν νόστιμα γλυκά. Χωρίς προσθήκη συντηρητικών ή χρωστικών.