...Οι σαρδέλες, έντονες και ερεθιστικές, και το μάραθο, αρωματικός και ελαφρώς γλυκός, συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα κλασικό πιάτο της μεσογειακής κουζίνας. Η γεύση τους, τυπικά σικελική, δύσκολα θα βρεθεί εκτός της περιφέρειας, θα εκπλήξει τους καλεσμένους σας.
Χαρτοφυλάκιο (45)
Ιταλία, San Pietro Clarenza
...Η μυρωδιά του άγριου μάραθου εμπλουτισμένη με τη γεύση των σαρδελών, της σταφίδας και το άρωμα του σαφράν σε ένα καρύκευμα της πιο κλασικής σικελικής κουζίνας για την παρασκευή μοναδικών πιάτων ζυμαρικών. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Φρέσκος άγριος μάραθος ελάχιστο 80%, φρέσκιες σαρδέλες, φιλέτα αντζούγιας, σταφίδα, ΠΙΝΟΛΙ, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, ηλιέλαιο, φρέσκο κρεμμύδι, αλάτι, μαύρο πιπέρι, σαφράν. Μπορεί να περιέχει θραύσματα από κέλυφος πινολιών. Συσκευασίες των: 190 γρ; 290 γρ; 950 γρ; 2.850 γρ.
Χαρτοφυλάκιο (8)
Ιταλία, Paterno'
...Σκεφτείτε και δημιουργήστε στην Conserve Conti, αυτό το πέστο περιέχει παραδόσεις της Σικελίας που χρονολογούνται στο παρελθόν. Το "Φινόκιο" είναι ένα αυτόχθονο λαχανικό από την περιοχή του Έτνα, με μοναδική, έντονη και χαρακτηριστική γεύση, ιδανικό ως καρύκευμα για πρώτα πιάτα (ζυμαρικά με σαρδέλες). Συχνά χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ένα δεύτερο πιάτο ψαριού, αλλά είναι επίσης αξιέπαινο αν...
Χαρτοφυλάκιο (9)
Ιταλία, Sciacca
... γιο, ενώ το όνομα Καρλίνο είναι πάντα γνωστό στην αγορά για την εξαιρετική του ικανότητα καινοτομίας. Η εταιρεία Καρλίνο s.r.l. παράγει φιλέτα αντσούγιας σε λάδι, φιλέτα σαρδέλας σε λάδι, πάστα αντσούγιας, αλατιστές αντσούγιες, αλατιστές σαρδέλες, μαριναρισμένα φιλέτα αντσούγιας και Κολοτούρα. Χρησιμοποιεί ψάρια που είναι γνωστά για την εξαιρετική τους γεύση, φρεσκάδα και φωτεινότητα, επεξεργασμένα με ψυχρότητα για να διατηρούν τις θρεπτικές, ποιοτικές και οργανοληπτικές αξίες σύμφωνα με τους αυστηρούς ελέγχους του συστήματος ποιότητας μας.
Ιταλία, Sciacca
... σαρδέλες σε αλάτι και σε λάδι με την επωνυμία "DON CARLOS", η οποία επιβάλλεται στην αγορά ως προϊόν "υψηλής ποιότητας". Οι αντσούγιες και οι σαρδέλες που προέρχονται από την τοπική αλιεία επιτρέπουν στην εταιρεία να επεξεργάζεται την ψαριά της ημέρας με αρχαίες και παραδοσιακές τεχνικές, χωρίς προσθήκη συντηρητικών, δημιουργώντας έτσι ένα εξαιρετικό προϊόν MADE IN ITALY. Οι διάφορες φάσεις παραγωγής και η περίοδος ωρίμανσης παρακολουθούνται σχολαστικά, επιτυγχάνοντας ένα τελικό προϊόν υψηλής ποιότητας και επιτρέποντας στην επωνυμία "DON CARLOS" να είναι παρούσα σε μεγάλες διανομές και υπεραγορές.
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης