Η ρικότα από βουβαλίσιο γάλα είναι ένα μαλακό τυρί που παρασκευάζεται από τον ορό που απομένει από την επεξεργασία της βουβαλίσιας μοτσαρέλας. Η υφή τ...
Οι λαζάνες με ρικότα και σπανάκι, απαραίτητο πιάτο κάθε κουζίνας, είναι οι αγαπημένες των λάτρεις των κλασικών και ελαφρών γεύσεων. Φτιαγμένες με την ...
Η Ρικότα από Βουβαλίσιο Γάλα Καμπάνα αποτελεί μέρος της ιστορίας και της παράδοσης του γαλακτοκομικού τομέα, ένα σύμβολο της γεωργίας μας και της κληρ...
Οι Τόρτες με Ρικότα είναι ειδικότητες της παράδοσής μας.
Η προετοιμασία Η φρέσκια ρίκοτα αφήνεται να στεγνώσει καλά και να στραγγίσει μέσα στις ψυκτικ...
Στο τέλος της επεξεργασίας του τυριού, με τον υπόλοιπο βιολογικό ορό, παράγεται η βιολογική ρικότα.
Όπως και με τις άλλες ρικότες, ο ορός εμπλουτίζετ...
Ο Κατσιόρικοττα είναι ένα σκληρό τυρί με ημι-σκληρή ζύμη σε κυλινδρικό σχήμα, χαρακτηριστικό της γαλακτοκομικής παράδοσης της Πούλια.
Στην κουζίνα της...
Η Ρικότα Σάρντα μας, ένα προϊόν εξαιρετικής βιοδιατροφικής αξίας και γεύσης. Παράγεται από την ανακύκλωση του υπολείμματος ορού από την επεξεργασία τυ...
Η ζωοτροφή, υποπροϊόν που προέρχεται από την επεξεργασία του σπόρου καλαμποκιού, είναι ένα βασικό συστατικό για τη διατροφική αξία της ζωοτροφής. Αναζ...
Ο Gorgonzola είναι ένα τυρί με ωμή ζύμη, λευκού χρώματος, του οποίου οι πράσινες κηλίδες οφείλονται στη διαδικασία της ερβολίνας, δηλαδή στη δημιουργί...
Η εφαρμογή europages είναι εδώ!
Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.