...Πρωτεΐνες που αποκτώνται από την απομόνωση και την καθίζηση του γάλακτος και των συστατικών του. Συγκεκριμένες μέθοδοι επεξεργασίας επιτρέπουν την εξαγωγή πρωτεϊνών ορούγάλακτος, γαλακτοκομικών πρωτεϊνών και καζεϊνών.
...άμεσες, περατές και απομεταλλωμένες.
Σε αυτή την κατηγορία παρουσιάζουμε επίσης μια πλήρη γκάμα πρωτεϊνών που προέρχονται από τον ορό και το γάλα, όπως: οι συμπυκνωμένες πρωτεΐνες ορού Wpc (Whey Protein Concentrate), οι συμπυκνωμένες πρωτεΐνες γάλακτος Mpc (Milk Protein Concentrate) και διάφοροι τύποι καζεϊνικών που παράγονται με άλατα νατρίου, ασβεστίου και καλίου.
... πρωτεϊνών του ορούγάλακτος από βουβάλι, πρώτη ύλη που προέρχεται από την παραγωγή Μοτσαρέλας από Βουβαλίσιο Γάλα Καμπάνα, η οποία της προσδίδει ιδιαίτερα δομικά χαρακτηριστικά κρεμώδους και μαλακής υφής, ένα χρώμα λευκό πορσελάνης, και έντονες αισθητηριακές ιδιότητες που περιγράφονται ως λεπτή φρεσκάδα γάλακτος και γλυκύτητα.