...είναι ο τύπος ελαιολάδου που είναι χαρακτηριστικός της αρχαίας παράδοσης ελαιολάδου της εταιρείας μας: όταν γεννήθηκε, πριν από πάνω από έναν αιώνα, σχεδόν όλο το ελαιόλαδο που πωλούνταν ήταν κανονικό ελαιόλαδο.
Το ελαιόλαδο Plus περιέχει υψηλό ποσοστό παρθένου ελαιολάδου, γύρω στο 35%, το οποίο το καθιστά ιδιαίτερα νόστιμο, αν και σίγουρα πιο ευαίσθητο από ένα παρθένο ελαιόλαδο.
Είναι επομένως ένα εξαιρετικό ελαιόλαδο, ειδικά για καρυκεύματα και για να δώσει γεύση σε μαγειρεμένα πιάτα, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στη μαγειρική, με πραγματικά υπερβατικά αποτελέσματα.
Κωδικός: PLUS 1...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
...Αν είστε λάτρης των ελαίων, είτε για να χρησιμοποιούνται κατά την παρασκευή σαλατών, είτε για να χρησιμοποιούνται στην κουζίνα κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε αυτό που παρασκευάζεται από την Zeta olio. Μιλάμε για ένα λάδι ηλιόσπορου, πολύ ελαφρύ και πραγματικά ευέλικτο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ντύσει νόστιμες σαλάτες ή κυρίως πιάτα, αλλά μπορεί επίσης να...
... Biobontà, έχει μια έντονα φρουτώδη ξινή γεύση. Μια σάλτσα που συνδυάζει δύο πραγματικά ειδικά τρόφιμα, δύο superfoods: το παντζάρι είναι πλούσιο σε βιταμίνες της ομάδας B, φολικό οξύ και αντιοξειδωτικά; το ξίδι ροδιού, που μπορεί να μειώσει το λίπος σε παχύσαρκους ανθρώπους, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο, ευεργετικό για τη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης και της καρδιακής δραστηριότητας. Χρησιμοποιείται όπως μια κανονική Κέτσαπ σε πιάτα κρέατος, κυρίως λευκού, μαλακά τυριά, λαχανικά, σεϊτάν και τόφου. Αλλά ξεχωρίζει για να ντύσει πιάτα σούσι.
... συστατικό και χρησιμοποιείται ευρέως στην κουζίνα, κυρίως στην σικελική, επειδή μπορεί να προσφέρει γεύσεις, αρώματα και πραγματικά ενδιαφέρουσες αισθήσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή διαφόρων πιάτων, τόσο γλυκών όσο και αλμυρών, όπως γλυκά, τούρτες, παγωτά, πρώτα πιάτα, δεύτερα πιάτα με ψάρι και κρέας.
...προετοιμάζοντας παραδοσιακά ιταλικά πιάτα, σπιτική ζυμαρικά ή πίτσα, με τη βοήθεια του σεφ μας. Θα απολαύσετε το να αναμειγνύετε υλικά και γεύσεις για να δημιουργήσετε την αγαπημένη σας πίτσα ή ζυμαρικά, δοκιμάζοντας διαφορετικές συνταγές και μαθαίνοντας τα "μυστικά" της ιταλικής κουζίνας.
Μόλις ολοκληρωθεί, θα δοκιμάσετε τελικά ό,τι έχετε ετοιμάσει, προκειμένου να ανακαλύψετε τις ικανότητές σας ως ιταλός "πιτσαδόρος" ή "ζυμαρικά". Όλα συνοδευόμενα από μια επιλογή από τα καλύτερα κρασιά της περιοχής Λάτσιο. Μια πραγματικά μοναδική εμπειρία με πάθος για την ιταλική κουζίνα.
... εμπειρία που υπήρξε ποτέ. Το μυστικό της επιτυχίας μας μοιράζεται ανάμεσα στην ιδιαιτερότητα των πιάτων μας και την ελαφρότητα των γλυκών μας, που και τα δύο προέρχονται από το προσωπικό μας, που είναι πραγματικά σήματα κατατεθέν. Στο μενού μας θα βρεις πιάτα που ποικίλλουν από εβδομάδα σε εβδομάδα, προσθέτοντας επίσης προτάσεις χορτοφαγικές και vegan. Επιπλέον, χάρη στην επαγγελματικότητα των...
... ονειρευόμασταν στο σπίτι πριν ξεκινήσουμε αυτή τη δραστηριότητα. Και το να ονειρεύεσαι, σε μια ιδιαίτερη στιγμή, όπως αυτή που ζούμε, είναι πραγματικά σημαντικό. Οι αξίες μας είναι: Απλότητα, Εμπειρία και Ποιότητα. Κάθε προϊόν μας επιλέγεται και επεξεργάζεται ώστε η πρώτη ύλη να αποδώσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της. Η κουζίνα είναι διασκέδαση, γι' αυτό και πολλά από τα πιάτα μας ολοκληρώνονται από εσάς στο τραπέζι από τον πελάτη.
Το Εστιατόριο Shoreline βρίσκεται μόλις 150 μέτρα από την παραλία. Προσφέρει κυρίως πιάτα με βάση το ψάρι, το κρέας και χορτοφαγικά. Η κουζίνα του εστιατορίου υπογραμμίζει τη σημασία της εθνικής και σικελικής παράδοσης, χωρίς να παραλείπει τις ερμηνείες των συνταγών. Εκτός από την τοπική κουζίνα, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά ιταλικά πιάτα. Θα βρείτε μια πραγματικά μεγάλη επιλογή από...
... κατάστημα, πραγματικά μοναδική. Η κουζίνα, εκλεπτυσμένη και προσεγμένη, είναι ένα μείγμα παράδοσης και καινοτομίας, θα βρείτε στο εστιατόριό μας πιάτα που παρασκευάζονται ακολουθώντας τις κύριες ιαπωνικές συνταγές και επίσης τυπικά πιάτα της Asian Fusion. Θεμελιώδης είναι η φρεσκάδα και η υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε. Ιδανική τοποθεσία για ένα δείπνο με κεριά, αλλά που...
...έχουν ως μοναδικό συντηρητικό το κρύο. Οι σειρές συνοδεύονται από την παραγωγή κατεψυγμένων σαλτσών και γεννιέται η σειρά FORNO PRONTO όπου τα ζυμαρικά και οι σάλτσες, πάντα κατεψυγμένα, αναμειγνύονται και συσκευάζονται για να πωλούνται στη συνέχεια ως έτοιμα πιάτα.
... λειτουργεί ως σταθερή βάση. Η διπλή σύνθεση επιτρέπει επίσης τη χρήση του για την θέρμανση πιάτων στο μικροκύμα (περίπου 40/50 δευτερόλεπτα) και σε φούρνους αερόθερμου. Είναι ένα προϊόν ḥalāl χωρίς ζωικά λιπαρά, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί από διάφορους αλλεργικούς. Η χρήση του είναι πραγματικά πολλαπλή και ατελείωτη. Τα πιάτα που σερβίρονται στα καλάθια ψωμιού, εκτός από το ότι είναι...