... χαρακτηριστικά της ελιάς Taggiasca και της ελιάς Peranzana: και οι δύο ποικιλίες παράγουν πολύ φρουτώδη ελαιόλαδα: η πολύ γλυκιά Taggiasco, η Peranzana Extra με πιο έντονες πικάντικες νότες.
Ο συνδυασμός είναι πολύ ευχάριστος.
Το όνομα "Arzentu" Argento στη λιγουριανή διάλεκτο αναφέρεται σε ένα ευγενές προϊόν, αλλά με μια ζωντανή νότα, στο όνομά του και στη γεύση του.
Οι ελιές συλλέγονται με το χέρι τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Η εξαγωγή του ελαιολάδου πραγματοποιείται με τη μέγιστη προσοχή, αυστηρά ψυχρής.
...Στις πλαγιές του Όρους Βούλτουρ, η λεπτότητα του ελαιολάδου που παράγεται από ελιές Ogliarola συνδυάζεται τέλεια με αυτό που παράγεται από άλλες τοπικές ποικιλίες, δημιουργώντας ένα ισορροπημένο και αρμονικό προϊόν. Ένα αρωματικό λάδι με λεπτό άρωμα και ελαφρώς φρουτώδη γεύση. Τείνει να είναι μαλακό και βελούδινο, με χορτώδεις οσμές, ευχάριστη γεύση και ελαφρές νότες πικάντικες και πικρές.
Διαθέσιμο σε συσκευασίες των 1 LT, 2 LT, 3 LT και 5 LT.
... οποίες προκύπτει κυρίως ένα φρουτώδες ελαιόλαδο με σημαντικές πικρές και πικάντικες νότες, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες που το χαρακτηρίζουν και το καθιστούν σύμμαχο για την υγεία. Επίσης, από ελιές της ποικιλίας "ογλιαρόλα" προκύπτει ένα πολύ ισορροπημένο, κομψό ελαιόλαδο με νότες αμυγδάλου και μερικές φορές μήλου και φρέσκου χόρτου. Ο "πυρήνας" της επιχείρησης είναι η εμπορία των...
... δυνατόν να εξαχθεί ένα κρύο λάδι εξαιρετικής ποιότητας. Οι ελιές, αφού φτάσουν τον κατάλληλο βαθμό ωρίμανσης, συλλέγονται άμεσα από το φυτό είτε με το χέρι είτε με μηχανικά μέσα; αυτός ο πολύτιμος καρπός αλέθεται μετά τη συγκομιδή εντός 12 ωρών. Αυτή η οργάνωση επιτρέπει την παραγωγή ενός λαδιού με εξαιρετικές οργανωληπτικές ιδιότητες, όπως το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο "αρμονικό" με την τυπική χρυσόκίτρινη απόχρωση και ισορροπημένη γεύση με μια νότα αμυγδάλου ή το εξαιρετικό παρθένο "φρουτώδες" με έντονο άρωμα και πικάντικες αντιλήψεις και πικρές νότες φύλλου.