Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
...Η "L'Arancia Valencia" είναι μία από τις πιο εκτιμημένες ποικιλίες πορτοκαλιών για τη γλυκιά και ζουμερή γεύση της. Προερχόμενη από την Ισπανία, αυτό το πορτοκάλι είναι ιδανικό για χυμό χάρη στην υψηλή απόδοση σε χυμό. Η φλούδα του είναι φωτεινού πορτοκαλί χρώματος, εύκολη στο ξεφλούδισμα, καθιστώντας το ιδανικό και για φρέσκια κατανάλωση. Τα πορτοκάλια Valencia είναι πλούσια σε βιταμίνη C...
...Οι πάστες αμυγδάλου είναι ένα από τα σύμβολα της ζαχαροπλαστικής της Σικελίας, διαδεδομένες σε διάφορες μορφές και υφές σε όλο το νησί: κάθε τύπος είναι νόστιμος, πειραστικός όπως οι κερασιές, γιατί η μία τραβάει την άλλη. Είναι τα γλυκά αμυγδάλου, στη Σικελία τα ονομάζουμε ‘πάστες αμυγδάλου’: στις παραλλαγές: Με Αμύγδαλο, Με Πορτοκάλι, Με Λεμόνι και Με Φιστίκι.
...Παράγουμε Εξαιρετές Μαρμελάδες Φρούτων από φρούτα που καλλιεργούμε εμείς (Ροδάκινο) ή από την περιοχή, όπως (Λεμόνι Φεμινέλο από τη Συρακούσα - Πορτοκάλι Νάβελ από τη Συρακούσα - Φράουλα από την Κασίμπιλη (SR) καλλιεργημένη σε ανοιχτά χωράφια - Δαμάσκηνα από το Μοντερόσο Άλμο (RG) - Κίτρινα και Μήλα από την Έτνα - Ελάχιστο 65% καθαρή πουρές φρούτου έως 85%.
Κυρίως χωρίς προσθήκη Νερού και μαγείρεμα σε άμεση φωτιά.
... πρακτικές διαχείρισης, η οργανική λίπανση με την ενσωμάτωση του φάβιου που καλλιεργείται ανάμεσα στις σειρές και οι περιορισμένες θεραπείες που προβλέπονται στη Βιολογική Γεωργία, είναι η βάση της καινοτόμου δουλειάς μας. Τα προϊόντα που παράγονται είναι: Κρασί, Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, Μέλι, Μαρμελάδες από πορτοκάλια, λεμόνια και μανταρίνια, Πάστααπό αποξηραμένες ντομάτες, αγκινάρες, μαύρες...