...Αυτό το βιολογικό κρασί, AGRIVERDE Passerina Terre di Chieti IGP Dharma, παράγεται από σταφύλια Passerina που καλλιεργούνται με βιώσιμο τρόπο. Η φιάλη των 75 cl περιέχει ένα νέκταρ με μοναδική γεύση και νότες τροπικών φρούτων και εσπεριδοειδών. Απολαύστε την ποιότητα και την αυθεντική γεύση αυτού του ιταλικού κρασιού από τη γη μας.
...Υπηρεσία παραγωγής και συσκευασίας τρίτων για ποτά και νέκταρ σε doypack. Doypack και cheerpack με προσαρμοσμένη χωρητικότητα. Χαμηλό ελάχιστο παραγωγής, ευελιξία στην επιλογή πρωτογενούς και δευτερογενούς συσκευασίας. Διαθέσιμα multipack.
...Η Συνεταιριστική Επιχείρηση Melissa είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της μελισσοκομίας εδώ και σχεδόν σαράντα χρόνια, χρησιμοποιώντας παραδοσιακές και χειροποίητες μεθόδους παραγωγής που εξασφαλίζουν την πλήρη γνησιότητα των προϊόντων. Μεταξύ των προϊόντων της μελισσοκομίας, το μέλι είναι το κύριο προϊόν της εταιρείας μας. Διαθέτουμε μέλι "millefiori", που προέρχεται από νέκταρ...
... παρασκευάζεται το διάσημο Passito di Pantelleria, ο αληθινός νέκταρ των θεών. Στην Παντελερία είναι επίσης δυνατό να περάσετε υπέροχες διακοπές στα αρχαία "dammusi" του 1800, προσεκτικά ανακαινισμένα και μετατραπέντα σε αγροτουριστικά καταλύματα. Η ηρεμία και η γαλήνη της υπαίθρου σε συνδυασμό με τη κρυστάλλινη θάλασσα καθιστούν το νησί ιδανικό προορισμό για διακοπές που προάγουν την υγιεινή ζωή και τον...
... Μεσογείου όπως είπαν οι Άραβες και το νέκταρ των Θεών για τους Έλληνες. Το “Suspirannu®️” γεννήθηκε από την επιθυμία να μπορέσουμε να δείξουμε τις ρίζες και τις αληθινές πολιτισμικές καταβολές των τροφίμων και του κρασιού. Το Suspirannu είναι ένας αναστεναγμός ευχαρίστησης, που εμπλέκει όλες τις αισθήσεις κάθε φορά που οι αρχαίες σικελικές παραδόσεις ανακαλούνται μέσα από τα προϊόντα μας.
Είμαστε αγρότες και λίγο τεχνίτες. Η καλλιέργεια των αμπελιών και η παραγωγή κρασιού δεν τα θεωρούμε απλώς μια δουλειά, είναι πάνω από όλα Πάθος, που μας εμπνέει πάντα με νέες ιδέες, προσφέροντάς μας πάντα σημαντικά συναισθήματα. Το να μπορέσουμε να συλλέξουμε κάθε αίσθηση και να την τοποθετήσουμε σε ένα απλό μπουκάλι είναι δυνατό μόνο χάρη στην μοναδικότητα αυτού του νέκταρ. Δεν θέλουμε απλώς να παράγουμε κρασί, αλλά να μοιραστούμε αυτά τα συναισθήματα.
Η αγάπη και η αφοσίωση που έχει δείξει η Vini Borgo Fanti προς την αμπελουργία, την οινολογία και την περιοχή, μας καθιστούν σήμερα υπερασπιστές αυτού του εξαιρετικού νέκταρ που είναι το κρασί Primitivo. Η ιστορία των κρασιών μας είναι στενά συνδεδεμένη με αυτή την ποικιλία. Παράγουμε κρασιά με αγάπη.
... εκτάρια μεταξύ αμπελώνων και ελαιώνων, τοποθετημένων σε καλά στραγγιζόμενα και ηλιόλουστα εδάφη, όπου οι ποικιλίες μας, Σαν Τζιόβεζε, Καναϊόλο και Τρεμπιανό, έχουν μέγιστη απόδοση περίπου 50 κιλά σταφυλιών ανά εκτάριο. Η προσεκτική κλάδευση, η οινοποίηση σε τσιμεντένιες δεξαμενές πρώτα και σε δρύινες βαρέλια μετά, είναι μόνο μερικά από τα μυστικά που κάνουν το κρασί μας ένα μεγάλο κρασί. Από τις πρώτες γουλιές θα μαγευτείτε από τα αρώματα, τη μαλακότητα και τη στρογγυλότητα αυτού του νέκταρ που είναι καρπός της αγάπης μας για τη γη μας και για την δύσκολη τέχνη της οινοποίησης.