...Αυτό το μείγμα του Ρίο και της Άμπελου – Υποτονική Έγχυση σε Κονσέρβα (Τσάγια του Δούρου) – περιέχει 3 βότανα και φυτά που προέρχονται από αυτήν την περιοχή του Βόρειου Πορτογαλίας: θυμαρίσια, φύλλα δάφνης και καρυδιάς.
Η σύνθεση βασίζεται στα ήπια χαρακτηριστικά της εντυπωσιακής ανθοφορίας του θυμαρίσιου (πλούσιο σε νέκταρ που προσελκύει τις μέλισσες), αλλά και στα χαρακτηριστικά των φύλλων...
... ανταγωνιστικοί και να μπορέσουμε να καλύψουμε τα έξοδα διαιρώντας τα μεταξύ διαφόρων εργοστασίων. Τα προϊόντα που πουλάμε είναι: Συντηρημένα φρούτα, όσπρια και λαχανικά, Συντηρημένα ψάρια, Τυριά και ανάλογα τυριών σε μπάρες και τριμμένα, Τυροκομικά προϊόντα (Αλλαντικά, Μπέικον, Χορηγίες, Σαλάμια, Ζυμαρικά από σιμιγδάλι σκληρού σίτου, Φυτικά και ελαιόλαδα, Χυμοί και Νέκταρ, Σοκολάτες και Μπισκότα...
... κρασιών από τις περιοχές και η εξαιρετική δουλειά οινολογίας επιτρέπει στην PARRAS να παράγει κρασιά ανώτερης ποιότητας.
Η εμπειρία διαφόρων οινολόγων, αμπελουργών και συμβούλων του τομέα συγκεντρώνεται στην PARRAS προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτητικές και μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς. Στο εργαστήριο, η ομάδα οινολογίας εργάζεται για την παραγωγή ανώτερων νέκταρ με προφίλ κατάλληλα για τους...
Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΔΙΓΚΑΟ, ιδιοκτησία του Κάρλος Γκονσάλβες από το 2003, έχει οικοδομηθεί με σκοπό την παραγωγή ξεχωριστών, τολμηρών κρασιών, από τα οποία προκύπτουν γεύσεις που δίνουν ζωή στο πιο αγνό από τα νέκταρ. Το όνειρο αυτού του επιχειρηματία, που είναι παθιασμένος με αυτά τα κρασιά και τις πεδιάδες της Αλεντέζου, καταλήγει σε ένα προϊόν που μας προσφέρει σε κάθε γουλιά, αρώματα, γεύσεις και μοναδικές αισθήσεις, σε σωρούς από ευχαρίστηση.