Η Selezione Alimentare Italia είναι αφοσιωμένη στην αναζήτηση της αριστείας των προϊόντων τροφίμων και ποτών που είναι φτιαγμένα στην Ιταλία.
Είμαστε ο ιδανικός συνεργάτης για εισαγωγείς και διανομείς τροφίμων που αναζητούν ποιότητα στην κατάλληλη τιμή. Με σχεδόν πενήντα χρόνια εμπειρίας, έχουμε εις βάθος γνώση των ιταλικών προϊόντων τροφίμων και των παραγωγών τους.
Χάρη στις συνδέσεις και τις...
... απεριτίφ και το ορεκτικό, προσφέροντας μια πινελιά κομψότητας σε κυρίως πιάτα και επιδόρπια: με το μασκαρπόνε δημιουργούν νόστιμα τιραμισού και σεμιφρέντο; ψιλοκομμένα και προστιθέμενα στη αλεύρι και τα αυγά, δίνουν στα μπισκότα και τις τούρτες μια εντελώς νέα αίσθηση.
...Ανάμεσα στα γαλακτοκομικά προϊόντα, παρουσιάζουμε πολλές κατηγορίες προϊόντων. Ορισμένα προέρχονται από πρώτες ύλες σε μορφή σκόνης, όπως βούτυρο, μασκαρπόνε, κρέμα και γιαούρτι, ενώ άλλα προέρχονται από ενδιάμεσες φάσεις τεχνολογικών διαδικασιών, όπως το βουτυρόγαλα (υποπροϊόν της επεξεργασίας του βουτύρου). Ο ορός γάλακτος (υπόλειμμα της διαδικασίας τυροκόμησης) είναι διαθέσιμος σε μορφές σπρέι...
...Μοτσαρέλα, τυρί που έχει παρασκευαστεί με τη μέθοδο pasta filata και χειροποίητη διαθέσιμη σε:
Νοτίνι, Τρέτσια με βάρος κατόπιν αιτήματος του πελάτη.
Μοτσαρέλα από βουβαλίσιο γάλα DOP, 100 γρ. - 250 γρ. - 500 γρ. - 1000 γρ.
Μπουράτα: Παραγωγή αποκλειστικά χειροποίητη, η pasta filata περιέχει στο εσωτερικό της μια λεπτή καρδιά από stracciatella και κρέμα.
Χειροποίητη ρικότα από 100% αγελαδινό γάλα. Ευχάριστα πλούσια και κρεμώδης, ιδιαίτερα κατάλληλη για χρήση στην κουζίνα.
Μασκαρπόνε: Φρεσκότατο, παρασκευασμένο μόνο από κρέμα αγελαδινού γάλακτος, χωρίς συντηρητικά.
Η Milk Innovation είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή εργοστασίων και μηχανημάτων για τη γαλακτοκομική βιομηχανία, αποτελούμενη από προσωπικό με είκοσι χρόνια εμπειρίας στον τομέα.
Κατά τα τελευταία χρόνια, έχουμε επικεντρωθεί σε μηχανές και εργοστάσια ικανά να παράγουν και να επεξεργάζονται τα εξής προϊόντα: ρικότα, μασκαρπόνε, γιαούρτι και αλειφόμενο τυρί.
Η δραστηριότητα...