... χαλαρώνει απαλά. Αυτό εξασφαλίζει το αποτέλεσμα ανόρθωσης. Το χαμηλού μοριακού βάρους, από την άλλη πλευρά, είναι ένας ισχυρός ενυδατικός παράγοντας. Η καθημερινή χρήση αυτού του ορού πριν από τη ρουτίνα καλλωπισμού σας βοηθά το δέρμα να διατηρεί τη σωστή ισορροπία μεταξύ ενυδάτωσης και αντιγηραντικής θρέψης. Δεν περιέχει άρωμα για μια φόρμουλα κατάλληλη και για τους πιο ευαίσθητους. INCI: Νερό, υαλουρονικό νάτριο, φαινοξυαιθανόλη, εθυλεξυγλυκερίνη.
... (τεχνικός όρος για να υποδείξει τη διαδικασία που περιγράφηκε προηγουμένως) καθορίζει επίσης το ομοιόμορφο μέγεθος των καρπών, οι οποίοι έχουν μέγιστο διάμετρο 32 mm και μέσο βάρος περίπου 14 γραμμάρια.
Βάρος συσκευασίας: γρ 200, 250, 300...
... άρωμα, με νότες ελιάς, φύλλου ντομάτας και κομμένου χόρτου, με κομψές αντιλήψεις πικρού και καυτερού. Αγάπη, Πάθος, Δέσμευση είναι οι θεμελιώδεις αξίες της Επιχείρησης: Αγάπη: Βασισμένη σε μια ανταλλαγή μεταξύ αφοσίωσης και σεβασμού της φύσης; Πάθος: Συνδυασμός σωματικού πόνου και του καρπού της εργασίας; Δέσμευση: Εργαζόμαστε εφαρμόζοντας τις θεμελιώδεις αρχές της γεωργίας, χαρακτηρίζοντας το μέγιστο...
...Το L’Olio Ritrovato είναι το λάδι της παλιάς εποχής, με τις εγγυήσεις του σήμερα. Οι ελιές βρίσκονται όλες εντός του Εθνικού Πάρκου του Γκαρντάνο, σε ένα αμόλυντο τοπίο. Οι ελιές είναι όλες της ποικιλίας "Ogliarola Garganica" και συλλέγονται με το χέρι και πιέζονται κρύες, μέσω της παραδοσιακής μεθόδου, με πιέσεις και φίλτρα, για να διατηρηθεί στο μέγιστο ο γεύση και το άρωμα του λαδιού. Ο ICEA - Ινστιτούτο για την Ηθική και Περιβαλλοντική Πιστοποίηση - ελέγχει και πιστοποιεί κάθε βήμα, διασφαλίζοντας τον σεβασμό προς το περιβάλλον και την υγεία του καταναλωτή.
... χάρτες περιοχών που πιστοποιούν την ακεραιότητα του εδάφους ανάπτυξης: γι' αυτόν τον λόγο, η γεύση και το άρωμα αυτών των άγριων μανιταριών έχουν πάντα την καθαρότητα της αμόλυντης φύσης. Τα προϊόντα επιλέγονται με βάση τον τύπο τους και ελέγχονται από τον εταιρικό μυκολόγο για να αποσταλούν άμεσα σε όλη την Ευρώπη. Η ικανότητα της BIOXEN FOOD να περιορίζει στο μέγιστο τους χρόνους επεξεργασίας και μεταφοράς των άγριων μανιταριών, από τη στιγμή που συλλέγονται μέχρι τη στιγμή που φτάνουν στον καταναλωτή, είναι το μεγάλο πλεονέκτημα που επιτρέπει την προσφορά πάντα ενός ποιοτικά ανώτερου προϊόντος.