...Αυτό το αφρώδες κρασί με τα χαρακτηριστικά του εκπροσωπεί το πνεύμα και την παράδοση της περιοχής από την οποία προέρχεται. Η σωστή έκθεση, το ευνοϊκό κλίμα και η φροντίδα που δίνεται πρώτα στο αμπέλι και στη συνέχεια στο κελάρι, προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο τελικού αποτελέσματος, με τυπικά αρώματα.
Το χρώμα είναι ανοιχτό κίτρινο, με λεπτή και επίμονη φυσαλίδα και λαμπερό αφρό.
Ποικιλία σταφυλιού: Γκλέρα
Τυπολογία: Αφρώδες κρασί...
...εξαρτημάτων και σωλήνων.
Δύο εκδόσεις μηχανών με 10 kW (λέβητας 6 lt) και 19,5 kW (λέβητας 16 lt)
Ικανότητα αντλίας με στοιχεία VITON για ζεστό νερό δικτύου > 80 ° C
Δύο δυνάμεις ατμού με L / επιλογέα H
1,3 bar πίεση για μπαρικά και ξύλινα βαρέλια
6 bar στα 165 ° C για ανοξείδωτες δεξαμενές και διάφορες εφαρμογές
Μαλακοί τροχοί για μη επίπεδες επιφάνειες
Ευκολία χειρισμού μέσα στο κελάρι...
... αραίωση, επιλέγει τα σταφύλια που στη συνέχεια συλλέγει και οινοποιεί με προνοητικότητα και σοφία στα κρασιά της Βαλτενέσι. Το κελάρι διαθέτει τις πιο σύγχρονες τεχνικές οινοποίησης, έχει σύστημα θερμικής ρύθμισης που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της θερμοκρασίας ζύμωσης των σταφυλιών και του κρασιού κατά τη διάρκεια της φάσης αποθήκευσης. Η κλιματιζόμενη αποθήκη επιτρέπει την παλαίωση του κρασιού στη φιάλη.
... στη μείωση της παραγωγής και στην ανάδειξη των ποιοτικών χαρακτηριστικών των σταφυλιών Cannonau, Carignano και Bovale Sardo.
Αγρονομικές τεχνικές αποκλειστικά χειρονακτικές μέχρι τη συγκομιδή, που πραγματοποιείται σε μικρές κούτες των 15 κιλών κατά τις πιο δροσερές ώρες του τέλους Σεπτεμβρίου.
Παραγωγή: 25000 Φιάλες / έτος
Πυκνότητα φύτευσης: 6000 θάμνοι / εκτάριο
Μέσες αποδόσεις: 40 Κλ / εκτάριο
Μοντέλο αμπελοκαλλιέργειας: Συμβατικό σε μετάβαση προς βιολογικό
Συγκομιδή: χειρονακτική
__________
Πιστοποιήσεις ποιότητας, Πιστοποιήσεις ΕΞΑΓΩΓΗΣ, Τουρισμός κρασιού...