...Κρυσταλλική ζάχαρη σταφυλιού - από σταφύλια επιτραπέζια - Αντιπροσωπεύει το σύνθετο ζαχαρούχο που υπάρχει φυσικά στον χυμό σταφυλιού, που αποτελείται από γλυκόζη (περίπου 50%) και φρουκτόζη (περίπου 50%).
Αυτή η ζάχαρη είναι η μοναδική ζάχαρη σταφυλιού σε κρυσταλλική μορφή. Χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική, στην παγωτοποιία, στην παρασκευή γκουρμέ μαρμελάδων, στα υψηλής ποιότητας ζυμωμένα προϊόντα.
... των 2/3/4/5 κιλών, ιδανικές για σερβίρισμα σε τραπέζια εστιατορίων, μπαρ, αίθουσες τσαγιού κ.λπ.) ή σε κομψές συσκευασίες για να εκτίθενται σε ράφια ή σε γωνίες.
Συστατικά:
Σικελικά αμύγδαλα, ζάχαρη,
Μέλι από τον Έτνα (άνθος πορτοκαλιάς)
ασπράδι αυγού (φυσικό, όχι λυοφιλιωμένο)
Φιστίκια, σοκολάτα / Βανίλια...
...Προϊόν για Γρανίτα Ουδέτερη σεσακούλες των 650 γρ
Τα προϊόντα για γρανίτα είναι ημιτελή σε σκόνη για γρανιτόρ, ιδανικά για μπαρ, καταστήματα και παγωτατζίδικα. Διάλυση στον γρανιτόρ: μία σακούλα προϊόντος 630 γρ + 4 Λτ νερού και περιμένετε περίπου 30/40 λεπτά μέχρι να σχηματιστούν οι κρύσταλλοι πάγου. Η απόδοση του προϊόντος μόλις τοποθετηθεί στον γρανιτόρ είναι περίπου 5 Λτ. Συνιστάται να...
... άλλους εξωτερικούς παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν ένα αγαθό τόσο ευαίσθητο στη φθορά.
Η γκάμα προϊόντων που έχουμε αναπτύξει είναι πολύ ποικιλόμορφη και περιλαμβάνει κάψουλες (σε διαμέτρους 55 ή διπλές, 44 και 38), συμβατές κάψουλες (Lavazza Point/ A Modo Mio/ Blu, Nespresso και Dolce Gusto), κόκκους, αλεσμένο καφέ και ζάχαρη.