... εκτιμάται πολύ για την κρεμώδη υφή της και τη χαρακτηριστική γεύση του κλασικού εσπρέσο.
Αραίωση στον γρανίτη: 1 Σακούλα + 1.5 Λτ νερού Απόδοση: 4 λίτρα
Το προϊόν μπορεί να περιέχει πρόσθετα τροφίμων. γάλα και παράγωγα
ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ - ΧΩΡΙΣ ΓΤΟ - ΧΩΡΙΣ ΥΔΡΟΓΟΝΩΜΕΝΑ ΛΙΠΑΡΑ - ΧΩΡΙΣ ΤΕΧΝΕΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ...
...Η πάστα φουντουκιού είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο τρόφιμο στην κουζίνα. Χρησιμοποιείται κυρίως σε γλυκές παρασκευές, με την εφαρμογή της να είναι κυρίαρχη στην παραγωγή προϊόντων παγωτού, αλλά ταιριάζει επίσης καλά στην παρασκευή κρεμών ή στη γέμιση προϊόντων φούρνου. Ο λόγος για τη μεγάλη χρήση της σε γλυκές παρασκευές οφείλεται στο χαρακτηριστικό άρωμά της, ικανό να αναδείξει περαιτέρω τη γεύση...
...Κροκάντ με επικάλυψη από καθαρή σοκολάτα. Γκρανέλες και πραλίνες για τη βιομηχανία του παγωτού και του γιαουρτιού, διαθέσιμες, σε χαμηλή τιμή, χωρίς αζωχρώματα, χωρίς γλουτένη, βιολογικές, vegan, ιδιωτική ετικέτα, μονόχρωμες, και με γεύση φρούτου, καραμέλας αλατισμένης, γεύση καφέ, και με χρωματιστή σοκολάτα σε κίτρινο, κόκκινο, πράσινο και άλλα.
...Η MOROLA tazzotto, εκτός από το ότι είναι μια ευχάριστη ιδέα δώρου, είναι πραγματικά νόστιμη. Πρόκειται για μια κούπα μπισκότο φτιαγμένη από ζύμη μπισκότου με πολύ ευχάριστη γεύση. Αντέχει με τον ζεστό εσπρέσο περίπου δύο ώρες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση για την παρασκευή γλυκών με κρέμα και διάφορους τύπους γαρνιτούρας. Είναι επίσης καλή για μια κούπα παγωτού. Είναι χειροποίητη...
...Η επιτυχία του παγωτού «Ciro & Pio» προέρχεται από τη μοναδική του γεύση, που δημιουργείται από ένα μείγμα φρέσκων πρώτων υλών και επιδέξιας χειροποίητης επεξεργασίας, υποστηριζόμενης από 60 χρόνια εμπειρίας. Η πιο χαρακτηριστική έκφραση της μάρκας «Ciro & Pio» είναι η πολυτελής παγωταρία που διαχειρίζεται άμεσα στην πόλη Jesi (AN), με τα παιδιά και τα εγγόνια των ιδρυτών που έχουν πιστά...
... δημιουργήσουμε ειδικές γεύσεις για οποιαδήποτε ανάγκη και προτίμηση.
Οι παλέτες είναι 20 κουτιά ανά στρώμα και μια παλέτα σε ύψος αποτελείται από 15/18 στρώματα (μέγιστο ύψος 1,80 μ.; βάρος kg 405/486; αριθμός κομματιών 3000/3600).
*Η έξοδος του λεγόμενου "καρδιάς" εκτός του παγωτού δεν μπορεί να θεωρηθεί λόγος καταγγελίας, αλλά τυπικό στοιχείο της χειροποίητης παραγωγής.
*Τα προϊόντα είναι όλα...