... λιώνει πολύ αργά ή αρχίζει να λιώνει μόνο πάνω από τους 37°, τη θερμοκρασία του σώματος και επομένως του στόματος, θα επενδύσει τον ουρανίσκο και θα δώσει αυτή την δυσάρεστη αίσθηση κατά τη γεύση.
Χρησιμοποιούμε...
... ευρεία γκάμα βιταμινών και ωμέγα. Αυτό απαιτεί τη χρήση ωμών, υψηλών προδιαγραφών υλικών που μαγειρεύονται στα εργαστήριά μας, όπως η βανίλια που είναι εμποτισμένη, η καραμέλα που είναι σπιτική, καθώς και οι κόκκοι καφέ που ξανακαβουρδίζονται για επιπλέον γεύση,...
Ως αποτέλεσμα, η Sikou έχει αναγνωριστεί ως Τέχνη από την «Επιτροπή Τέχνης» του Βελγίου και έχει πιστοποιήσει τα προϊόντα της ως 100...
Είμαστε μια γαλακτοκομική επιχείρηση που από το 1995 παράγει χειροποίητο παγωτό χωρίς χρωστικές, αρώματα ή συντηρητικά.
Δίπλα στις 25 γεύσεις παγωτού και 12 γεύσεις σορμπέ, η έμφαση της γκάμας μας είναι στα έτοιμα παγωτά επιδόρπια που είναι κατάλληλα για κάθε περίσταση.
Όλα μπορούν να παραγγελθούν σύμφωνα με το επιθυμητό μέγεθος, γεύση και παρουσίαση.
Εκτός από την μεγάλη ποικιλία παγωτού...