... ευχάριστα, πικάντικο και με μακρά αντοχή στους φυτικούς τόνους.
Το λάδι ελιάς Coratina πρέπει να γευτεί και να εκτιμηθεί για τις γεύσεις και τις αρωματικές νότες που απελευθερώνει, μοναδικές και αναγνωρίσιμες. Υπάρχουν πολλά τρόφιμα που ταιριάζουν καλά με αυτό το λάδι με σημαντική και αποφασιστική γεύση.
Στην κουζίνα συνιστάται για το ντρέσινγκ λαχανικών και κρέατος στη σχάρα, μανιταριών πορτσίνι, αλλά και για σούπες με ανάμεικτα όσπρια, ντομάτες σαλάτας και ιδιαίτερα για τυριά εποχής.
Το λάδι Coratina διαθέτει επίσης τον υψηλότερο δείκτη ελαϊκού οξέος που καταπολεμά τη «κακή» χοληστερόλη.
...φιστίκι, φουντούκι και φυστίκι. Καντινίδια από φλούδες εσπεριδοειδών, επίσης καλυμμένα με μαύρη ή λευκή ή γάλακτος σοκολάτα. Πατέ από μαγειρεμένο και ωμό ζαμπόν. Το μπιάνκομανγκιάρε, όπως και οι κρεμώδεις, είναι σε πολλές γεύσεις (28), όπως και οι προετοιμασίες για τούρτες, οι άμεσες κρέμες ψυχρής παρασκευής.
Η Ομάδα Togima γεννήθηκε από το πάθος της οικογένειάς μας για τα τυπικά αγροδιατροφικά προϊόντα της Σικελίας. Εδώ και χρόνια καλλιεργούμε και επιλέγουμε με αγάπη τις ελιές που είναι η καρδιά της παραγωγής μας. Εξειδικευμένοι εργάτες και σύγχρονα μηχανήματα μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε σε μια επεξεργασία που αναδεικνύει όλες τις ποιότητες, τις γεύσεις και τα αρώματα μιας μοναδικής ελιάς στον...
...Η Perrini, μια δυναμική πραγματικότητα στον αγροδιατροφικό τομέα του κόσμου της επιτραπέζιας ελιάς, του ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας και των εσπεριδοειδών, προτείνεται ως συνώνυμο της αξιοπιστίας, εξασφαλίζοντας μέγιστη ποιότητα στις αγροδιατροφικές διαδικασίες.
Η εταιρεία προσφέρει τις καλύτερες 'Γεύσεις της Πuglia': από το ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας μέχρι τις ελιές Leccino σε άλμη σε διάφορες συσκευασίες - για λιανική και χονδρική πώληση - μέχρι τις Κλημεντίνες και τις Πορτοκάλια, όλα προερχόμενα από τις δικές της παραγωγές, made in Italy.