... δυνατότητα στον εστιάτορα να ποικίλει τις γεύσεις κατά τη διάρκεια του έτους, επιλέγοντας αυτές που είναι πιο κατάλληλες για την εποχή και προτείνοντας στους πελάτες διάφορες γεύσεις, ικανοποιώντας έτσι και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
... με άλλες γεύσεις. Ανακατέψτε τη αποξηραμένη σκόνη ακτινιδίου στις συνταγές σας για μια ώθηση θρεπτικών συστατικών superfood και πλούσια γεύση.
Έχουν χρησιμοποιηθεί στην παρασκευή ποτών με βάση το χυμό, ζελέ, μαρμελάδες, σιρόπια, λικέρ και παγωτά.
... συστατικό και χρησιμοποιείται ευρέως στην κουζίνα, κυρίως στην σικελική, επειδή μπορεί να προσφέρει γεύσεις, αρώματα και πραγματικά ενδιαφέρουσες αισθήσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή διαφόρων πιάτων, τόσο γλυκών όσο και αλμυρών, όπως γλυκά, τούρτες, παγωτά, πρώτα πιάτα, δεύτερα πιάτα με ψάρι και κρέας.
...), κανόλι και κανόλι με διάφορες γεύσεις, μπιγκνέ, μπαμπά σε σιρόπι ρούμι, προκομμένες και ολόκληρες τούρτες, σεμιφρέντι και ζαχαροπλαστική μινιόν εξαιρετικής ποιότητας.
Γρανίτες υψηλής ποιότητας σε τύπους μπαρ και μονάδες.
Για εξατομικευμένα προϊόντα, επικοινωνήστε με τον εμπορικό μας εκπρόσωπο στο +39 3477240044.
Η DOLCIARIA PALMA παράγει Ημιτελή προϊόντα για Ζαχαροπλαστική, Κώνους και Φύλλα για Παγωτό, παγωτά προς κατάψυξη με γεύσεις πορτοκάλι, λεμόνι, φράουλα, μέντα και κόλα. Τα παγωτά παράγονται χωρίς Συντηρητικά και Χωρίς Γλουτένη. Όλα τα προϊόντα συσκευάζονται σε Blister Σωτηρίας Φρεσκάδας.
...συνδυάζοντας το μάρκετινγκ, την τεχνολογία και τη γνώση της φόρμουλας. Η γνώση της φόρμουλας μας επιτρέπει να προτείνουμε τις καθιερωμένες γεύσεις της παράδοσης και τις νέες γεύσεις που απαιτεί η αγορά. Παγωτά, σοκολάτα, καραμέλες, αναψυκτικά, λικέρ, αρτοσκευάσματα, συμπληρώματα διατροφής, αλμυρά, κρέας, ζωική παραγωγή και καπνός είναι οι τομείς στους οποίους η υπηρεσία μας αυξάνει την αξία του...
... δημιουργήσουμε ειδικές γεύσειςγια οποιαδήποτε ανάγκη και προτίμηση.
Οι παλέτες είναι 20 κουτιά ανά στρώμα και μια παλέτα σε ύψος αποτελείται από 15/18 στρώματα (μέγιστο ύψος 1,80 μ.; βάρος kg 405/486; αριθμός κομματιών 3000/3600).
*Η έξοδος του λεγόμενου "καρδιάς" εκτός του παγωτού δεν μπορεί να θεωρηθεί λόγος καταγγελίας, αλλά τυπικό στοιχείο της χειροποίητης παραγωγής.
*Τα προϊόντα είναι όλα...