... απαλλαγμένο από λιπαρά και διεγερτικές ουσίες, βρίσκει εφαρμογή σε γλυκίσματα, στη ζυμαρική αλλά και στην παραγωγή αρτοσκευασμάτων. Προσθέτοντας το σε άλλα αλεύρια χωρίς γλουτένη, καθιστά τις ζύμες πιο ελαστικές και εύκολα επεξεργάσιμες. Είναι μια θρεπτική τροφή, πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα, έχει λίγα λιπαρά και υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες, ισχυρούς αντιοξειδωτικούς παράγοντες.
Οι τεχνολογικές διαδικασίες που εκμεταλλεύεται η ILCAR, βασισμένες μόνο σε μηχανικές και θερμικές επεξεργασίες, καθιστούν την CHOCAR μια απολύτως φυσική τροφή χωρίς χημικά πρόσθετα.
Η Cerealveneta δραστηριοποιείται εδώ και πάνω από είκοσι πέντε χρόνια στον τομέα των αγροτικών προϊόντων, παράγοντας αλεύρια και ημιτελή προϊόντα ολικής άλεσης, βιολογικά και χωρίς γλουτένη, που προκύπτουν από την επεξεργασία δημητριακών, οσπρίων, ειδικών σπόρων, μικρότερων σπόρων, πίτουρων και βλαστών.
Η Cerealveneta εφαρμόζει στις πρώτες ύλες μια ειδική θερμική επεξεργασία σταθεροποίησης και...
...Οικογενειακή επιχείρηση. Τα προϊόντα μας: - χειροποίητη ζυμαρικά από τις αλεύρι μας που αλέθονται σε πέτρα, φρέσκα και ξηρά βιολογικά ζυμαρικά - Μεταποιημένα στο BioLaboratorio μας, στο Podere Le Casacce - μικρά ρεβίθια από το Chianti - μικρές ποικιλόχρωμες φακές - σιτάρι και κριθάρι με κέλυφος - καβουρδισμένο κριθάρι σε ξύλο - αποφλοιωμένο κεχρί - αλεύρια δημητριακών και οσπρίων αλεσμένα σε πέτρα...
Παράγουμε ποιοτικά ραβιόλια ψαριού. Με βιολογικάαλεύρια και ποιοτικό ψάρι. Γκουρμέ γέμιση για ραβιόλια υψηλής ποιότητας. Αναζητούμε εταιρείες που να πωλούν το προϊόν μας και εκτός Ιταλίας. Ολλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κ.λπ.
Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1950 από τον Giuseppe Russo, ειδικεύεται στην εμπορία διαφόρων τύπων αλευριών (αλεσμένα σιτάρια, διπλό μηδέν, ολικής αλέσεως, σόγια, 5 δημητριακά, αλεύρια για αραβικό ψωμί, βιολογικάαλεύρια και αλεύρια χωρίς γλουτένη) και τροφίμων (μανιτάρια, πολτό ντομάτας, σουσάμι και βελτιωτικά). Είναι αποκλειστικός προμηθευτής των καλύτερων εθνικών και τοπικών αλευριών. Σήμερα, η...
...Είμαστε μια κοντή αλυσίδα που καλλιεργεί σιτάρι Cappelli και με αυτό παράγει σιμιγδάλι, ξανααλεσμένο σιμιγδάλι, ολικής αλέσεως σιμιγδάλι και αλεύρια τύπου; ξηρή ζυμαρικά, μπισκότα πρωινού, ταραλλι, ρεβίθια και χάρη στις μαγγέζες μας, βρώμη και λινάρι. Το σιτάρι μας είναι υγιές και πλούσιο σε πρωτεΐνες, ιδανικό για δίαιτες, δυσανεξίες και υγιεινή και καλή διατροφή. Είμαστε μια μικρή επιχείρηση, αλλά ακριβώς γι' αυτό, ελέγχεται βιολογικά και είναι προσεκτική στη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος και στη υγιεινή διατροφή.
Το Molino F.lli Rachello είναι εδώ και πάνω από έναν αιώνα μια οικογενειακή επιχείρηση που ειδικεύεται στην επεξεργασία δημητριακών και την παραγωγή ποιοτικών αλεύρων για παραδοσιακούς φούρνους και βιομηχανίες ζαχαροπλαστικής. Παράδοση, καινοτομία, υψηλά ποιοτικά πρότυπα, σεβασμός προς το περιβάλλον, αλεύρια από τοπικές πηγές, βιολογικάαλεύρια, στήριξη της οργάνωσης ABO Project για την έρευνα κατά του καρκίνου, πιστοποιήσεις και ιχνηλασιμότητα προϊόντων: όλα αυτά ονομάζονται Molino Rachello.