... ήλιο του νότου της Ιταλίας. Αυτή η ποικιλία κολοκύθας, γνωστή για τη γλυκιά της γεύση και την κρεμώδη υφή της, είναι η πρωταγωνίστρια αυτής της νόστιμης κρέμας.
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, που προέρχεται από τις ελιές της επιχείρησης, είναι ένα ακόμη βασικό συστατικό που προσδίδει στο προϊόν μια μοναδική γευστική διάσταση. Η πινελιά από χρυσό κρεμμύδι, μια πρέζα αλάτι και ο χυμός λεμονιού που έχει συμπιεστεί κρύος ολοκληρώνουν τη συνταγή, δημιουργώντας μια τέλεια ισορροπία γεύσεων.
Κάθε βάζο Κρέμας Κολοκύθας είναι ένας φόρος τιμής στη γη μας: το Τσιλέντο.
...Βάζο με μαύρες ή πράσινες ελιές σε άλμη 3100 γρ (Kg 3,1), 300 γρ, κουβάδες 1 kg, κουβάδες 5 kg. Τύπος αλμυρός ολόκληρος ή σπασμένος. Οι ελιές μας είναι πιστοποιημένες βιολογικές, καλλιεργημένες στους ελαιώνες μας, χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων, συλλεγμένες με το χέρι με πάθος και αφοσίωση.
Από το 1904, η εταιρεία Cuscunà καλλιεργεί και παράγει έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ελιές σε άλμη, μαύρες και...
...Η συνάντηση των καλλιεργημένων μανιταριών και της ελιάς με την μαύρη τρούφα έχει δώσει ζωή σε μια εξαιρετική κρέμα με έντονη και αποφασιστική γεύση. Η αίσθηση του δάσους μόλις ανοίξει το βάζο πλημμυρίζει το περιβάλλον γύρω.
Συστατικά: καλλιεργημένα μανιτάρια (agaricus bisporus), ελιές, μαύρη καλοκαιρινή τρούφα (tuber aestivum Vitt.).
Συμβουλές: προτείνουμε την Κρέμα Τρούφας μας με κρέατα, τόσο λευκά όσο και κόκκινα, με αυγά, νόστιμη σε φέτες τοστ, σε μπρουσκέτες και κράκερ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως γέμιση για τορτελίνια και ραβιόλια.
... στα χωράφια, της σοφίας χεριών αγροτών που ξέρουν να σας επιστρέφουν σε ένα βάζο τη γεύση νόστιμων λαχανικών πάντα φρέσκων που έχουν επεξεργαστεί εντός 24 ωρών από τη συγκομιδή.
Έχουμε την προνομία να εξυπηρετούμε σημαντικές εταιρείες του τομέα, προσφέροντάς τους μόνο προϊόντα ποιότητας, γευόμενοι τα οποία μπορείτε να ξαναγευτείτε τις αρχαίες συνταγές που μας έχουν μεταδοθεί από γενιά σε γενιά.
Βρισκόμαστε στη Viale Italia στο San Vito dei Normanni (BR).
επεξεργασία, μετατροπή και συσκευασία ελαιολάδου και ελιών από την ποικιλία Ντοτσελάρα του Μπελίτσε σε βάζα για τη μεγάλη διανομή και σε κουβάδες για τη μαζική εστίαση, συσκευασίες σε σακούλες για τουριστικά μέρη, πατέ από πράσινες ελιές, μαύρες ελιές, καρυκευμένες ελιές, πατέ από αγκινάρα, μανιτάρια και αποξηραμένη ντομάτα. Επίσης, κάνουμε τη συσκευασία αγκινάρας σε κομμάτια σε βάζο. Συσκευάζουμε και επεξεργαζόμαστε επίσης για λογαριασμό τρίτων με ετικέτα του πελάτη.
...βούτυρο τρούφας, ριζότο τρούφας, ζυμαρικά τρούφας, πουρέ τρούφας, πατέ από μαύρες ελιές, πικάντικη σάλτσα, ντομάτα με τρούφα ή μανιτάρια. Διαθέτουμε επίσης αποξηραμένες τρούφες σε βάζο. Για τη μαζική εστίαση, εξαιρετικά πορτσίνι και κατεψυγμένες τρούφες. Ούμπρια και Τοσκάνη κρασιά. Από το 1990, η Tartufi Bianconi παράγει ειδικά προϊόντα τρούφας και καρυκεύματα με τρούφα όπως λάδι τρούφας και ριζότο...
... βάζο δεν αναφέρεται μόνο στην τέχνη των προϊόντων αλλά και, κυρίως, στην ιστορία που τα συνδέει με την περιοχή τους: αποξηραμένες ή γεμιστές ντομάτες, ψητές μελιτζάνες, κρέμες κολοκύθας, αγκινάρες, μπρόκολα, γεμιστές ελιές, γεμιστές πιπεριές και καυτερές πιπεριές είναι μόνο μερικά από τα παραδοσιακά προϊόντα του Cilento που έχουν μετατραπεί σε βάζα με λάδι.