Ιταλία, Nave
...Άρωμα Στη μύτη προσφέρει ένα ευχάριστο αρωματικό μπουκέτο, γλυκό και ελαφρύ, με λεπτές νότες εσπεριδοειδών από πορτοκάλι. Γεύση Στη γεύση το πορτοκάλι συνδυάζεται με κινίνη και μπαχαρικά, για μια γουλιά που δεν είναι ποτέ υπερβολική, κλασική και αναζωογονητική. Συστατικά Φυσικό μεταλλικό νερό, ζάχαρη, οξυντικά, κιτρικό οξύ, φυσικά αρώματα συμπεριλαμβανομένης της φυσικής κινίνης, εκχύλισμα από...
Χαρτοφυλάκιο (46)
Ιταλία, Venegono Inferiore
...15ml Υδροδιαλυτό Έλαιο, για αρωματιστές υπερήχων, υγραντήρες και καυστήρες αρωμάτων για κεριά. Αρκούν μερικές σταγόνες για να διαλυθούν στο νερό και σε κάθε χώρο θα διαχυθούν αναπάντεχες οσφρητικές νότες. Η σειρά προσφέρει οκτώ διαφορετικά αρώματα με πολλές εσπεριδοειδείς, λουλουδάτες, φρουτώδεις, ξυλώδεις, ταλκ και άλλα. Εύκολα στη χρήση χάρη στην πρακτική αντλία δοσολογίας. Διαθέσιμα αρώματα: Φραγκοστάφυλο και Ρόδο, Μπουκέτο Ίριδας, Λουλούδια Νερού, Κοντόνεβ; Ούδ Ντ'Αραβία, Αισθήσεις Προβηγκίας, Μεσογειακό Εσπεριδοειδές, Γιασεμί σε Άνθιση.
Ιταλία, Mortara
...Αφού ολοκληρωθεί το μαγείρεμα και εκτός φωτιάς, ανακατέψτε το Ριζότο με Μανιτάρια Πόρτσινι με καθαρισμένο βούτυρο, λίγες νιφάδες από Καστελμάνο και φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό. Συστατικά: Ρύζι Καρναρόλι Κλασικό (88%), φυτικό ζωμό σε σκόνη (αλάτι, άμυλο και μαλτοδεξτρίνες πατάτας, αποξηραμένα λαχανικά (καρότο, σέλινο, μαϊντανός), λάδι ηλιόσπορου, φυσικά αρώματα, μπαχαρικά), αλεύρι ρυζιού...
Χαρτοφυλάκιο (3)
Ιταλία, Lissone
... μηχανική, θερμική και χημική αντοχή. Η βελτιστοποιημένη πτυχή και η μεγάλη επιφάνεια φιλτραρίσματος εγγυώνται μέγιστη αυτονομία και μεγάλη διάρκεια λειτουργίας. Το πολυπροπυλένιο που συνθέτει την κάψουλα είναι χημικά αδρανές σε πρωτεΐνες, κολλοειδή, αρώματα και χρώμα και δεν αλλοιώνει το φιλτραρισμένο υγρό. Βαθμός φιλτραρίσματος 0,6; 1,2; 2,5; 5,0; 10; 20; 40 μικρόμετρα Ύψος 5" - 10" - 20" - 30" ίντσες με φιλτραριστικό στοιχείο διαμέτρου 70 mm 2,5" - 5" ίντσες με φιλτραριστικό στοιχείο διαμέτρου 56 mm (Junior)...
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ιταλία, Trento
... ευαίσθητη, που διατηρεί την αυθεντικότητα κάθε συστατικού και σας την σερβίρει στο τραπέζι. *ζωμός ετοιμασμένος σύμφωνα με τις οδηγίες: Διαλύστε 1 κύβο κρέατος Bauer σε 500ml νερού και βράστε για μερικά λεπτά ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Ο κύβος μπορεί επίσης να προστεθεί στα φαγητά (σούπες, μινεστρόνε, σάλτσες, ραγού, κρέατα, ψάρια, ριζότο, αυγά κ.λπ.) κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, στην επιθυμητή ποσότητα.
Χαρτοφυλάκιο (9)
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης