Η Μαεστρία του Δασκάλου Αποσταγματοποιού Pedro Ferreira είναι η καρδιά της παραδοσιακής μας αποσταγματοποιίας. Με περισσότερα από δέκα χρόνια εμπειρίας και ένα πλούσιο υπόβαθρο γνώσεων που έχει εμπλουτιστεί από αμέτρητα ταξίδια στο εξωτερικό, ο Pedro δημιουργεί αποστάγματα εξαιρετικής ποιότητας. Κάθε συνταγή είναι ένα έργο τέχνης, αποτέλεσμα συναισθημάτων, παραδόσεων, γεύσεων και μιας δόσης αλχημε...
Μέγιστη έκφραση της ιταλικής τέχνης Naturæ Gin είναι ένα προϊόν που δημιουργείται με αφοσίωση, πάθος και προσοχή στο περιβάλλον. Η απόσταξη γίνεται σε μικρές παρτίδες ακολουθώντας τον κανονισμό του London dry gin και χρησιμοποιώντας μόνο 100% ιταλικά φυτικά συστατικά που έχουν επιλεγεί προσεκτικά και είναι υψηλής ποιότητας. Κάθε υλικό που χρησιμοποιείται είναι 100% ανακυκλώσιμο, γι' αυτό έχουμε: •...
...Φιλικό και βελούδινο.
Η υψηλή ποιότητα κριθαριού και σιταριού, καθώς και η εξαιρετική ανώτερη ζύμη, προσφέρουν σε αυτή τη Blanche μια πλούσια και αναζωογονητική γεύση, με απαλά φρουτώδη αρώματα. Φυσικά θολό.
Αποτελεί τέλεια συνοδεία για ορεκτικά, πιάτα ψαριών και θαλασσινών, λευκά κρέατα και τάρτα με φρέσκα φρούτα. Εξαιρετικό ως απεριτίφ.
Σταμπετζιόνι, ζαχαροπλαστείο στην Άντζιο από το 1980, προσφέρει κλασικά και μοντέρνα γλυκά, μια πολύ μεγάλη ποικιλία ζαχαροπλαστικής στον πάγκο, τούρτες για γάμους και εκδηλώσεις κάθε τύπου, από γενέθλια μέχρι αποφοίτηση. Το Σταμπετζιόνι είναι επίσης καφετέρια με υπέροχα πρωινά χάρη στα φρέσκα μας ζυμάρια που ψήνονται συνεχώς κατά τη διάρκεια της πρωινής περιόδου. Συμπληρώνει την προσφορά του καταστήματός μας μια φανταστική υπηρεσία απεριτίφ με ποτά και φρέσκα εδέσματα.