... καθαρά και μη επεξεργασμένα φυτά όπως αγκινάρα, κουνουπίδι και μαρούλι, χωρίς φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα
- Είναι προσεκτικά επιλεγμένες και πιστοποιημένες σε υγειονομικό επίπεδο για να διασφαλίσουν ποιότητα και φρεσκάδα
- Διατηρούνται υπό τις κατάλληλες συνθήκες φωτός και θερμοκρασίας για να διατηρήσουν τη ζωτικότητα και τη διάρκεια ζωής τους.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ...
Η εταιρεία Giuseppe Calvi & C. srl είναι μια παλιά ελαιοποιία, που ιδρύθηκε το 1921 από τον Giuseppe Calvi και σήμερα διοικείται από τους Gianni και Luca Calvi, μαζί με μια μικρή αλλά αξιόλογη ομάδα συνεργατών.
Η έδρα βρίσκεται πάντα στον αριθμό 56 της οδού Garessio, στην Imperia Oneglia, ενώ το ελαιοτριβείο της εταιρείας βρίσκεται στο Pontedassio, ανάμεσα στους ελαιώνες της κοιλάδας Oneglia.
Η ...
Είμαστε στην Αμπρούτσο, μια πράσινη περιοχή. Ειδικευόμαστε στο εμπόριο ΦΡΕΣΚΟΥ ΤΡΑΦΟΥ, τύπου και ποιότητας ανάλογα με την εποχή. Επιλέγονται προσεκτικά. Παρέχουμε τρούφες με τις εξής προθεσμίες: • 24h Ιταλία (It) και Ευρώπη (EU) • 24h Βόρεια Αμερική και Καναδάς • 36/48h Ασία • 48h Αυστραλία Επιπλέον, έχουμε δημιουργήσει μια μονάδα παραγωγής τόσο προϊόντων με βάση τον τρούφο, όσο και κλασικών προϊό...
Η Sicilian Goodness, μια νέα και δυναμική εταιρεία από τη Σικελία, ασχολείται με την παραγωγή προϊόντων με την επωνυμία Sicilian Goodness και το εμπόριο παραδοσιακών σικελικών προϊόντων για εμπόρους και ιδιώτες. Τα προϊόντα εξάγονται και είναι παρόντα σε διάφορες ευρωπαϊκές αγορές.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά στέλνοντάς μας ένα email στο info@siciliangoodness.com...
... του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου είναι φρουτώδης μέτρια-έντονη με επίγευση από αγκινάρα, αμύγδαλο και φρέσκο χόρτο.
Αυτό το λάδι αφήνει μια βαλσαμική και φρέσκια γεύση και είναι ιδανικό για ωμή χρήση, να συνδυάζεται με θαλασσινά ορεκτικά, σούπες και κόκκινα κρέατα. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο χρησιμοποιείται επίσης, αντί για βούτυρο, και για γλυκίσματα σε μπισκότα, γλυκά και τούρτες.
...Επιλεγμένο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ψυχρής έκθλιψης, με πράσινο χρώμα και χρυσές ανταύγειες. Έντονη γεύση με νότες από αγκινάρα και αμύγδαλο, με ευχάριστες πικρές και πικάντικες νότες. Ταιριάζει τέλεια με πιάτα με έντονες γεύσεις, κρέας και ψάρι.
Ο Βασιλιάς των Τρούφων είναι μια νέα και δυναμική εταιρεία που διαθέτει τους πιο έμπειρους υπαλλήλους και κυνηγούς. Έχει δύο κύριες περιοχές αριστείας: την επιλογή των καλύτερων καθαρών και ακατέργαστων τρούφων και την προστασία της περιοχής στην οποία αναζητούνται και επιλέγονται τα προϊόντα, σε πλήρη σεβασμό προς το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται. Μιλάμε για την επαρχία της Ισερνίας, στη...
...Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με ένα πλούσιο και περιβάλλον άρωμα από αγκινάρα, πράσινη ντομάτα και λουλούδια του αγρού.
Έντονη, διαρκής και καθαρή γεύση, με αίσθηση πικάντικης και ισορροπημένες αντιλήψεις πικρού.
Κατάλληλο για πιάτα με σημαντική δομή, όπως κόκκινα κρέατα, σούπες οσπρίων ή το κλασικό ψητό χταπόδι από την Πuglia.
Είμαστε από τους λίγους στην Ιταλία που παράγουμε αυτό το Μονοποικιλιακό.
...μια πραγματικότητα που έχει ως αναπόσπαστους πυλώνες την ποιότητα και την αυθεντικότητα.
Από δεκαετίες, το κύριο προϊόν μας είναι η αγκινάρα Brindisi, νόστιμη φυσική, ή συντηρημένη σε άλμη ή σε λάδι.
Τα χρόνια αποφασίσαμε να αφιερωθούμε με πάθος και σε άλλα προϊόντα: κολοκυθάκια, μελιτζάνες, ντομάτες, μανιτάρια, ελιές και άλλα λαχανικά.
Οι κονσέρβες μας είναι ο καρπός της παθιασμένης εργασίας...
Με πάνω από 300 στρέμματα καλλιεργούμε, επεξεργαζόμαστε και μετατρέπουμε όλες τις κατηγορίες λαχανικών. Το κύριο προϊόν μας είναι η αγκινάρα με εκατομμύρια κομμάτια που επεξεργάζονται κάθε χρόνο, αλλά και ντομάτες, μελιτζάνες, κολοκυθάκια, πιπεριές και κρεμμύδια. Οι κονσέρβες, είτε φυσικές είτε σε λάδι, μπορούν να έχουν διάφορους τύπους συσκευασίας: σακούλες, κουτιά των 1kg, 3kg και βαρέλια...
επεξεργασία, μετατροπή και συσκευασία ελαιολάδου και ελιών από την ποικιλία Ντοτσελάρα του Μπελίτσε σε βάζα για τη μεγάλη διανομή και σε κουβάδες για τη μαζική εστίαση, συσκευασίες σε σακούλες για τουριστικά μέρη, πατέ από πράσινες ελιές, μαύρες ελιές, καρυκευμένες ελιές, πατέ από αγκινάρα, μανιτάρια και αποξηραμένη ντομάτα. Επίσης, κάνουμε τη συσκευασία αγκινάρας σε κομμάτια σε βάζο. Συσκευάζουμε και επεξεργαζόμαστε επίσης για λογαριασμό τρίτων με ετικέτα του πελάτη.
... φρουτώδη μυρωδιά που θυμίζει την ώριμη ελιά που μόλις έχει συλλεχθεί. Διακρίνεται για τη δυνατή γεύση του, με νότες από αγκινάρα. Στη γεύση, αφήνει στο στόμα μια ευχάριστη πικάντικη και πικρή επίγευση με αμυγδαλωτές αποχρώσεις. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, πολυφαινόλες και άλλους αντιοξειδωτικούς παράγοντες.
... αυτή την κονσέρβα σε λάδι. Πολλοί τα χρησιμοποιούν για ορεκτικά, αλλά αυτό είναι περιοριστικό, γιατί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο την αγκινάρα χωρίς το λάδι και να φτιάξετε ένα πρώτο πιάτο, για παράδειγμα με τη χρήση του bimby, του ρομπότ κουζίνας που βοηθάει στο μαγείρεμα γρήγορα, και υπάρχουν συνταγές με αγκινάρες.
... παρθένο ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας, που χαρακτηρίζεται από μέτριο φρουτώδες άρωμα, τύπου χόρτου, με νότες από αγκινάρα και πικάντικες και πικρές νότες. Συνιστάται να συνδυάζεται με σούπες δημητριακών ή οσπρίων, ψητά και σαλάτες.
Παραγωγή λαχανικών σε λάδι και σάλτσες για κρουτόν. Γαρνιτούρα, πιπεριές σε ελαιόλαδο, καρότα σε ελαιόλαδο, μάραθος σε ελαιόλαδο, κολοκυθάκια και κρεμμυδάκια σε ελαιόλαδο, κουνουπίδι σε ελαιόλαδο. Σάλτσα από αγκινάρα, σάλτσες ντομάτας, σάλτσες κολοκυθιού, σάλτσες καρότου και κρεμμυδιού. Το προϊόν μας δεν ακολουθεί την πολιτική της εξοικονόμησης, καθώς όλα τα συστατικά που χρησιμοποιούνται είναι...
... φροντίδα από τον σεφ. Οι γεύσεις της παραδοσιακής κουζίνας και το απλό αλλά κομψό περιβάλλον καθιστούν την Piccola Trattoria ένα από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια της Πάδοβας. Ορισμένα παραδείγματα: Κριτσανιστές μαζανκόλες με σαλάτα από πούνταρε, πορτοκάλια και σκόνη από μπουτάρκα μούγκιν, Φρέγκουλα σαρδηνιακή με ραγού ψαριού και αγκινάρα Σαρδηνίας, Μπραζάτο με Κανναού και τάρτα αγκινάρας με ρύζι σαφράν Σαν Γκαβίνο. Γλυκά και ψωμί φτιαγμένα στο σπίτι. Κατάλογος κρασιών με περίπου εκατό ετικέτες από φημισμένα σαρδηνιακά κρασιά. Κάθε μήνα υπάρχουν θεματικές βραδιές.