Είμαστε κατασκευαστές ζαμπόν και αλλαντικών στην επαρχία της Τερουέλ, παράγοντας με παραδοσιακό τρόπο από την αρχή μας το 1898. Ακολουθούμε μια αυστηρή διαδικασία παραγωγής στην οποία προτεραιότητα έχει η τελική ποιότητα, προκειμένου να επιτύχουμε ένα προϊόν υψηλής διαφοροποίησης. Για αυτό βασιζόμαστε σε προσεκτική επιλογή πρώτων υλών και σε μια αυστηρή μέθοδο παραγωγής στην οποία συνδυάζονται οι ...
... και τα εκλεπτυσμένα πιάτα. Ιδανική για άλειμμα σε ζεστό ψωμί, λιώσιμο πάνω σε φιλέτα ή ανάμειξη σε πουρέ πατάτας, η απαλή της υφή και η έγχυση τρούφας δημιουργούν μια κομψή πινελιά σε κάθε γεύμα. Αυτό το γκουρμέ βούτυρο είναι απαραίτητο για τους λάτρεις της τρούφας, προσθέτοντας μια εξαιρετική και νόστιμη νότα στις αγαπημένες σας συνταγές.
...Η Μηχανή Συσκευασίας για Φιλέτα Τόνου έχει σχεδιαστεί για την ημι-αυτόματη τοποθέτηση μαγειρεμένων και καθαρών φιλέτων τόνου σε σακούλες, απλοποιώντας τη διαδικασία προετοιμασίας για την επόμενη κατάψυξη. Ικανή να χειρίζεται σακούλες 7 κιλών με ρυθμό έως 8 σακούλες ανά λεπτό και σακούλες 10 κιλών με ρυθμό έως 6 σακούλες ανά λεπτό, αυτή η μηχανή απαιτεί 4-5 χειριστές για βέλτιστη απόδοση...
Η προέλευση αυτής της εταιρείας χρονολογείται το 1923, όταν ο Vicente Llopis Espinos ξεκινά μια επιχείρηση με ισπανικά αμύγδαλα στην Αλικάντε.
"Almendras Llopis", όπως είναι γνωστή σήμερα, ιδρύθηκε το 1974, όταν μεταφέρθηκε στο Βιομηχανικό Πάρκο Canastell στο Σαν Βισέντε ντελ Ράσπεϊγκ.
Στη δεκαετία του '80 αρχίζει η εξαγωγή σε παγκόσμιο επίπεδο, κάτι που διατηρείται μέχρι σήμερα.
Και αυτό γιατί...
...Ο μποκερόν (Engraulis encrasicolus) παρουσιάζεται σε μορφή πεταλούδας – δύο φιλέτα ενωμένα από την ουρά, καλυμμένα με φυτικό λάδι, σε πολύ βολικές ατομικές πιατέλες για κατανάλωση τη στιγμή. Παρασκευάζεται σε μορφή μαζικής κατανάλωσης, σχεδιασμένη για τη φιλοξενία, σε πλαστικό δοχείο εύκολης ανοίγματος και συντήρησης. Μπορεί να προστεθεί η παραδοσιακή σάλτσα από λάδι, σκόρδο και μαϊντανό.
"Sea Delight" μέσω της μάρκας "Manuel Claros" επιλέγει μόνο τις καλύτερες πρώτες ύλες για όλα τα προϊόντα της. Είμαστε παραγωγοί, χειροποίητοι κατασκευαστές ποιότητας:
-Φιλέτα Αντσόνας σε Ελαιόλαδο
-Φρέσκοι Μπακαλιάροι σε Ξύδι
-Αντσόνα με Ελιές και Μπαντερίλες
-Σαρδέλες σε Ελαιόλαδο Ρέγκα (φυσικές, με πάπρικα και σε ρολά με αγγουράκι)
-Γκάμα Γκουρμέ (αντσόνες, μπακαλιάροι...)
Η ποιότητα όλ...
...Κατεψυγμένα φιλέτα σαρδέλας που αποκτήθηκαν μέσω εκχυλιστικής αλιείας.
Κατεψυγμένο γυαλισμένο προϊόν (10%) τοποθετημένο σε χαρτόκουτα, ετικετοποιημένο και παλετοποιημένο.
Η εταιρεία μας, Jamones y Embutidos Juan Fernández S.L., είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και φροντίζουμε στο μέγιστο την ποιότητα των προϊόντων μας, τα οποία παρασκευάζουμε με αγάπη και με παραδοσιακό τρόπο, ακολουθώντας την παράδοση των προγόνων μας. Σεβόμαστε τους κανόνες ποιότητας και το σύστημα ανάλυσης και ελέγχου κρίσιμων σημείων, APPCC, που εγγυάται στον καταναλωτή την μέγιστη ποιότητα. Χ...
...Για όσους αγαπούν να τρώνε καλά και υγιεινά, το Ismael’s Kebab φέρνει Doner Kebab από μοσχάρι σε φιλέτα και γαλοπούλα, ένα προϊόν με απαράμιλλη γεύση.
Με αυτό το προϊόν, οι πελάτες μας ήδη ετοιμάζουν στα μπαρ και τα εστιατόριά τους τα πιο νόστιμα πιάτα με αυτό το κρέας. Διαθέτουμε επίσης ποικιλίες όπως kebab από κόκκινο κοτόπουλο, λευκό, μοσχάρι και πολλές άλλες.
Ένα υπέροχο Doner Kebab από...
Προσφέρουμε κατεψυγμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Πρώτες ύλες όπως ψάρι ή θαλασσινά, κατεψυγμένα έτοιμα πιάτα όπως λαζάνια, κανελόνια, πίτσες και προμαγειρεμένα όπως δάχτυλα μοτσαρέλας ή κοτόπουλου, μέχρι γκουρμέ προϊόντα όπως οι χειροποίητες κροκέτες μας για όλα τα γούστα (ποικιλία γεύσεων).
Στην προσφορά μας έχουμε επίσης γλυκά (τούρτες, κατεψυγμένα προφιτερόλ) και φυσικά παγωτά.
Τα κατεψυγμένα...
Χονδρέμπορος ψαριών γενικά. Φρέσκα και κατεψυγμένα. Ειδικοί σε κεφαλόποδα: σουπιές, καλαμάρια, δαχτυλίδια, λωρίδες. Φιλέτα μπακαλιάρου, πάνγκα και μπέργκερ ψαριού.
Η Martínez Moreno Hnos, S.L., είναι μια εταιρεία με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην αγορά. Πρωτοπόρος στη επεξεργασία κεφαλόποδων. Ασχολείται με την παραγωγή, εισαγωγή, εξαγωγή και εμπορία όλων των ειδών ψαριών, τόσο φρέσκων...
... κατεψυγμένα κρέατα, ξηρά κρέατα, δηλαδή ζαμπόν, φιλέτα και κάθε είδους αλλαντικά. Επιπλέον, φρούτα και λαχανικά. Οι κανάλια διανομής των προϊόντων βασίζονται στο λιανικό εμπόριο, χονδρικό εμπόριο και συλλογικότητες.
... πιστοποιητικά για την ηρεμία σας και πλήρη σήμανση των προϊόντων μας, τόσο φυσικών όσο και στην ιστοσελίδα. Διαθέτετε έναν κατάλογο 24 πιάτων που ενημερώνουμε κάθε εβδομάδα. Καλύπτουμε σχεδόν όλες τις γεύσεις: διάφορους τύπους κρέατος (σπάλα, φιλέτα, ψητό κοτόπουλο, κ.λπ.), νόστιμα ρύζια, φασολάκια, πρωτότυπα πιάτα ψαριών και διεθνή κουζίνα. Μείνετε συντονισμένοι γιατί τις επόμενες εβδομάδες θα εισάγουμε νέες συνταγές.
...Η Ancavico S.L. είναι αφιερωμένη στην παραγωγή κατεψυγμένων προϊόντων. Ειδικευόμαστε στην παραγωγή και επεξεργασία Τόνου, Ξιφία, Μάρλιν, Καρχαρία Μάκο, Μάχι-Μάχι, Ψαριού (φιλέτα, κομμάτια και κέντρα) και σε μια ευρεία γκάμα Έτοιμων Σαλατών και Κοκτέιλ Θαλασσινών (μείγμα θαλασσινών, σούπες θαλασσινών, παέγια, τηγανητά σοτέ). Επίσης, θα βρείτε μια ευρεία γκάμα προϊόντων "Αποψύξτε & Φάτε" και "Έτοιμα Γεύματα", βασισμένα στη μεσογειακή διατροφή. Όλα αυτά τα προϊόντα παρέχονται στην αλυσίδα Λιανικής και HO.RE.CA, προσαρμόζοντας την καλύτερη μορφή προϊόντος στον πελάτη.
Η COGAL είναι μια ισπανική σφαγείο κουνελιών και εμπορεύεται φρέσκα και κατεψυγμένα προϊόντα κουνελιού (ολόκληρα κουνέλια, πόδια, φιλέτα, ώμους, συκώτια). Είναι δυνατή η εξαγωγή των προϊόντων κουνελιού μας σε όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.
... πώληση κατεψυγμένου ψαριού δέρματος HG (εκβρασμένο, χωρίς κεφάλι) και στη χονδρική πώληση ολόκληρου ψαριού χωρίς δέρμα και επεξεργασμένων θαλασσινών προϊόντων. Εκτός από τις τυπικές παρασκευές σε φέτες, κύβους, φιλέτα και άλλες κοπές στα ψάρια δέρματος, πραγματοποιούμε επίσης παρασκευές από άλλα ψάρια όπως η λιαμπούγκα, το κοτσινίλα "oilfish", το γαύρο, το ξιφία κ.λπ. Η PUERTA COSTAS, S.A ξεχωρίζει...
...Παράγουμε με την επωνυμία "SONAR" ουρές αστακού, γαρίδες, γαρίδες, φιλέτα ψαριών και κεφαλόποδα, από τη Μαυριτανία, τη Γκάνα, την Αγκόλα, το Ομάν και τη Τζιμπουτί, για εξαγωγή στις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Ρωσία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Κίνα, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα και την Ε.Ε. Προϊόντα πρώτης ποιότητας για τον τομέα HORECA και RETAIL. Πιστοποιήσεις: MSC, SGS, BRC, FDA και HACCP. Η τεχνική μας...
Πάνω από 50 χρόνια παρασκευάζουμε τα φιλέτα αντζούγιας σε λάδι με απόλυτα και εντελώς παραδοσιακό τρόπο, γεγονός που μας έχει δώσει την εμπειρία να δημιουργήσουμε ένα προϊόν ανεπανάληπτο. Αν προσθέσουμε το γεγονός ότι παρασκευάζουμε τα φιλέτα μας με αντζούγιες που προέρχονται αποκλειστικά από τη Θάλασσα του Κανταβρικού, μπορούμε να εγγυηθούμε μια παρουσία, υφή και γεύση που μόνο η REZUMAR S.A. μπορεί να προσφέρει.
Εστιατόριο ειδικευμένο σε θαλασσινά και ψάρια. Φρέσκα γκουρμέ προϊόντα, τα καλύτερα της αγοράς, μαγειρεμένα με φροντίδα και παράδοση. Κάβα με επιλογή κρασιών και σαμπάνιας. Φιλέτα από λευκό ψάρι με κοκοτσά και μύδια, μπακαλιάρος δύο γεύσεων, Begi-haundi σε μελάνι, στρείδια, πετροσωλήνες, μύδια, αστακοί, καραβίδες, νεκροί, καραβιέρες, ροδάβιλο, κιλό από κρέας βοδιού, αρνί,.. είναι μερικά από τα...
... παραδοθούν χωρίς ή με γλάσο, ανάλογα με το ενδιαφέρον του πελάτη μας. Παρουσιάζουμε τις διάφορες αναφορές σε διαφορετικά μεγέθη, μερίδες, φιλέτα, φέτες, HGT κ.λπ. Εάν ο πελάτης μας το απαιτεί, μπορούμε να συσκευάσουμε με τις μάρκες και τα λογότυπα της εταιρείας του, σε διάφορες μορφές, τόσο σε κουτιά για υπηρεσίες τροφίμων όσο και σε σακούλες. Η εμπορία μας κυμαίνεται από 1 παλέτα έως αρκετούς κοντέινερ. Όλες οι παραγγελίες κάτω από ένα κοντέινερ εξυπηρετούνται απευθείας από την Ισπανία. Διαθέτουμε υπηρεσία logistics, τόσο εντός της χερσονήσου όσο και για την υπόλοιπη Ευρώπη.