... είναι μια μονάδα δοσολογίας με την οποία η καραμέλα δοσολογείται σε θερμοκρασία 170°C.
-Οι δίσκοι περνούν μέσα από ένα τούνελ με αρκετούς ανεμιστήρες για να ψυχθεί η καραμέλα.
-Στη συνέχεια, δοσολογούμε την κρέμα.
-Τέλος, η μονάδα για τη θερμοσφράγιση των δοχείων.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
-Αυτοματοποιημένη παραγωγή για υψηλή παραγωγική ικανότητα.
-Έξι παρασκευές ολοκληρώνονται σε μειωμένο χώρο.
-Ασφάλεια στη διαδικασία εργασίας.
... ελαστικότητα, ενώ το ασβέστιο και η σόγια είναι υπεύθυνα για την τόνωση.
Χωρίς parabens
OIL FREE (Χωρίς ορυκτά έλαια)
Κατάλληλο για vegans
Συμβουλή: Αν το δέρμα σας χρειάζεται περισσότερη θρέψη, σας προτείνουμε να προσθέσετε μια σταγόνα από το καθαρό έλαιο ροδόξυλου στη ποσότητα της κρέμας ροδόξυλου που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε, αναμειγνύοντάς την στην παλάμη σας.
C.N:156447.4...
... καθαρισμού σώματος, προσώπου και φυσικών θεραπειών, με χαμηλό κίνδυνο ερεθισμού του δέρματος. Χρησιμοποιούνται πολύ στην παραγωγή καλλυντικών, καθώς είναι ένας ασφαλής τρόπος να χρησιμοποιηθεί το νερό στη σύνθεση μιας κρέμας, ορού, σαμπουάν, μεταξύ άλλων προϊόντων.
Επίσης, στην αρωματοποιία, χρησιμοποιούνται πολύ στην παραγωγή.
... αποστέρηση και ζύμωση σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα 1.500 λ.
Μαλολακτική ζύμωση σε νέες γαλλικές δρύινες βαρέλες. Παλαίωση πάνω στις οινολάσπες του για 25 μήνες.
Δεν εφαρμόζεται ή εφαρμόζεται πολύ λίγο batonnage στο οινοποιείο μας, καθώς η προστασία από την οξείδωση συμβαίνει φυσικά από μόνη της με περίπου 5 εκ. οινολάσπες σε κάθε βαρέλι.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ
Tiramisu - νότες καφέ, κρέμας και κακάου...
... παραγωγή, αναλαμβάνει τη διανομή βασικών προϊόντων για τη φιλοξενία όπως εθνικά και εισαγόμενα τυριά, φυτικές και θαλάσσιες κονσέρβες, σάλτσες, αλλαντικά, κρέμες, βούτυρα, γαλακτοκομικά επιδόρπια, ζυμαρικά, οβο προϊόντα, γκρισίνι, πατέ, αλεύρια, ρίγανη και πολλά άλλα ποιοτικά προϊόντα. Για να προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση, αναλαμβάνει άμεσα τη λογιστική, παραδίδοντας τα προϊόντα με ιδιόκτητα μέσα που επιτρέπουν τη διασφάλιση της συνέχειας της αλυσίδας ψύχους σε κάθε στιγμή.
Είμαστε μια εταιρεία τυριών, ειδικοί σε φρέσκα τυριά και τυρί Burgos. Διαθέτουμε εργοστάσιο για την παραγωγήκρέμας τυριού και κρέμας τυριού όλων των τύπων. Έχουμε μια γραμμή από κομμάτια, κομμένα κομμάτια και πιάτα. Επίσης, προσφέρουμε τυριά από πιεσμένο ισπανικό τυρί σε όλες τις παραλλαγές, αγελάδας, κατσίκας Murciana και προβάτου, τόσο 100% καθαρά όσο και μείγματα. Βρισκόμαστε στην 30η θέση των εταιρειών τυριών, σε μια αγορά με περισσότερες από 3000 εταιρείες στην Ισπανία.
Δημιουργία και διανομή χειροποίητων προϊόντων ζαχαροπλαστικής και γλυκών. Τουρρόν, πελαδίλες, πλάκες, Σαν Ντόνις. Παραγωγή των καλύτερων χειροποίητων τουρρόν στην Ισπανία, στην Καζίνος. Χειροποίητο τουρρόν Καζίνος, το καλύτερο χειροποίητο τουρρόν στον κόσμο. Τουρρόν λεμονιού, τουρρόν κρέμας, τουρρόν μαραζάν, τουρρόν φρούτων, μαλακό τουρρόν, σκληρό τουρρόν, τουρρόν κρόκου, τουρρόν τρούφας...
Εργοστάσιο κρέμας Marfil σε διάφορες διαστάσεις πλακών πάχους 2 εκ. και 1,5 εκ.
Διαστάσεις 60x60, 80x40, 60x40, 60x30.
Πραγματοποιούμε μικρά και μεγάλα έργα.
Η παραγωγή μας είναι αποκλειστικά από κρέμα Marfil, έχοντας έτσι μεγάλη παραγωγή σε διάφορες ποιότητες και μορφές.
...αυτόματες μηχανές κρέπας για μεγάλη παραγωγή. Επίσης, προσφέρει στους επαγγελματίες τις ανταγωνιστικές μηχανές χτυπήματος κρέμας της εταιρείας Cremaldi, οι οποίες παρέχουν υπηρεσίες με τις μέγιστες εγγυήσεις ποιότητας και τις καλύτερες επιδόσεις.