... ψωμιού.
- Η ποσότητα και η ταχύτητα έγχυσης ρυθμίζονται στην οθόνη, επιτρέποντας πιο ακριβή ρύθμιση.
- Ο κάδος θερμαίνεται για να διατηρεί το προϊόν ζεστό και να διευκολύνει την έγχυση.
- Ο ιμάντας διαθέτει οδηγούς που διευκολύνουν την χειροκίνητη τοποθέτηση των ψωμιών για μεγαλύτερη άνεση του χειριστή.
- Στο τέλος του ιμάντα υπάρχει ένας εκτοξευτής που επιτρέπει την αφαίρεση του προϊόντος πολύ πιο εύκολα.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
- Ταχύτητα και αύξηση της παραγωγής.
- Ομοιομορφία στην ποσότητα των δόσεων που εγχύονται και στην κατανομή της γέμισης.
...-50% επιπλέον μήκος στη ζύμη.
Μετά την κοπή, τα κομμάτια χωρίζονται με διάφορους μεταβλητούς τρόπους και τοποθετούνται αυτόματα σε δίσκο ή σανίδα, με χειροκίνητη διαχείριση των δίσκων.
Έλεγχος μέσω αυτοματισμού, που επιτρέπει 16 διαφορετικά προγράμματα.
Η μηχανή ενημερώνει πότε η ζύμη είναι έτοιμη να ενωθεί με την επόμενη.
Διαστάσεις δίσκου ή σανίδας: 500-800 mm μέγιστο.
Τύποι ψωμιού: το κλασικό Ciabatta σε όλα τα σχήματα του: μπάστα, μπαγκέτα, ρουστίκ, ρουστίκ με μυτερά άκρα, μίνι, κ.λπ.