... τα κύρια αντιοξειδωτικά του. Οι φυτοστερόλες δρουν με την επανορθωτική τους δράση.
Το παρθένο ελαιόλαδο είναι ένα φυσικό και οικολογικό προϊόν.
INCI:OLEA EUROPAEA FRUIT OIL
CAS:8001-25-0
EINECS:232-277-0...
... ελαιόλαδο χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική του ποιότητα, που προέρχεται από ένα ιδανικό μεσογειακό κλίμα και γόνιμα εδάφη, τα οποία παρέχουν τις τέλειες συνθήκες για την καλλιέργεια ελαιόδεντρων. Οι επαρχίες της Ανδαλουσίας, όπως η Χαέν, η Κόρδοβα, η Σεβίλλη και η Γρανάδα, είναι οι πιο σημαντικές στην παραγωγή ελαιολάδου.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!
Στην AESTAS, εργαζόμαστε χέρι-χέρι με αγρότες και τεχνίτες μελισσοκόμους, επιλέγοντας προσεκτικά τα καλύτερα προϊόντα της γης ώστε να φτάσουν απευθείας στο σπίτι σας. Εκτιμούμε την εμπειρία και τη γνώση εκείνων που καλλιεργούν και παράγουν κάθε έναν από τους φυσικούς θησαυρούς που προσφέρουμε, διασφαλίζοντας ποιότητα και αυθεντικότητα σε κάθε διαδικασία. Το πάθος μας για τον πλούτο και τον πολιτισ...
... αυτόν τον τρόπο την υψηλή περιεκτικότητά του σε πολυφαινόλες, ως εγγύηση διατήρησης όλων των φυσικών του συστατικών.
Οξύτητα: <0,20º
Στο Εθνικό Πάρκο της Σιέρα ντε Καθόρλα, Σεκούρα και Λας Βίγλας, στην Χαέν, όπου συναντώνται ο ποταμός Γουαδαλκιβίρ και ο Αγουαθέμπας. Ένας τόπος ελαιώνων με υψηλή κλίση δίπλα σε ένα μεσογειακό δάσος. Ένα φυσικό βιότοπο για συναισθήματα.
Εδώ είναι όπου η ποικιλία Picual, η πιο σημαντική στον κόσμο, αποκτά πολύ ειδικές συνθήκες.
Η ελιά αναπτύσσεται με υψηλό δείκτη σταθερότητας και υψηλή περιεκτικότητα σε ελαιικό οξύ.
...Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ORODELOLIVO. Ποικιλία 100% Μπλανκέτα.
Η ελιά Μπλανκέτα προέρχεται από τις περιοχές της Βαλένθια.
Περιγραφή
Ποικιλία: 100% Μπλανκέτα
Περιοχή Παραγωγής: Μούρο ντε Αλκοϊ, Αλικάντε
Υψόμετρο: 550 μέτρα
Κλίμα: Ηπειρωτικό-Μεσογειακό με κρύους χειμώνες και ήπιους καλοκαιρινούς μήνες
Μέθοδος συγκομιδής: Με μηχανικές διαδικασίες και χωρίς άλλη επεξεργασία εκτός από την...
...τίποτα πιο μεσογειακό από το ελαιόλαδο, που παράγεται απευθείας από ελιές βιολογικής καλλιέργειας μέσω μηχανικής διαδικασίας πρώτης ψυχρής έκθλιψης. η ποιότητα των ελιών είναι η αλφαφαρένκα και έχουν καλλιεργηθεί χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων ή χημικών προϊόντων.
η πινελιά της διάκρισης προστίθεται από το πορτοκάλι, που συνδυάζεται τέλεια με την ελιά, έτσι ώστε στο στόμα να μπορεί να γίνει αντιληπτή τόσο η διακριτική γλυκύτητα του πορτοκαλιού όσο και η πικρή γεύση της ελιάς.
...Στην EGOLEUM μας κινεί, κυρίως, ο αποφασιστικός σκοπός να προσφέρουμε στους πελάτες μας ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, όπως το "EGOLEUM PICUAL PREMIUM" στις φιάλες του οποίου συσκευάζεται το καλύτερο λάδι, αναγνωρισμένο για το υπέροχο άρωμά του, την εκλεκτή γεύση και την γεύση του. Η EGOLEUM εκπροσωπεί τον μεσογειακό εγωισμό.