... μεταξύ των λάτρεις του κρέατος που αναζητούν μια αυθεντική και γεμάτη γεύση γαστρονομική εμπειρία.
Αυτό το κομμάτι δεν είναι μόνο νόστιμο, αλλά είναι επίσης πηγή πλούσια σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Η Carrillera Ibérica είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και περιέχει υγιεινά λίπη, γεγονός που την καθιστά μια θρεπτική επιλογή για οποιαδήποτε ισορροπημένη διατροφή. Η ευελιξία της στην κουζίνα επιτρέπει να παρασκευάζεται με διάφορους τρόπους, από παραδοσιακά πιάτα μέχρι πιο καινοτόμες συνταγές. Με την Carrillera Ibérica, κάθε γεύμα μετατρέπεται σε μια γιορτή γεύσης και ποιότητας.
...3 κουτιά ανά στρώση; 7 στρώσεις ανά παλέτα.
Χρώμα: Χαρακτηριστικό από ροζ έως μωβ κόκκινο.
Όψη: Εξωτερικά: Τυπική, συνεκτική. Στο κόψιμο: Συνεκτική, με νευρώσεις και χαρακτηριστική.
Γεύση: Κρέας με λεπτή γεύση. Το εσωτερικό λίπος είναι πολύ αρωματικό και ρευστό, λιώνει στο στόμα πλημμυρίζοντας τον ουρανίσκο με μια ασύγκριτη γεύση γεμάτη αποχρώσεις, έντονη και παρατεταμένη.
Άρωμα: Αρωματικό και λεπτό.
Υφή: Λεπτή και ομοιογενής. Λίγο ινώδης, χωρίς κολλώδη υφή ή μαλάκωμα.
... είναι πολύ γνωστό για τη μοναδική του γεύση. Παρασκευάζεται στη Σιέρα της Ουέλβα υπό μοναδικές μικροκλιματικές συνθήκες και προέρχεται από τον ιβηρικό χοίρο που εκτρέφεται ελεύθερα μέσα στη δέσα και τρέφεται κατά τη διάρκεια της μανταρινιάς αποκλειστικά με βελανίδια και φυσικά χόρτα. Υπάρχει επίσης το ζαμπόν με μαύρο πόδι, το οποίο είναι ένα θεμελιώδες και κύριο προϊόν της ισπανικής γαστρονομίας. Μαζί...
Η δραστηριότητα της Embutidos Bernal επικεντρώνεται σε δύο τομείς. Από τη μία πλευρά έχουμε την Αίθουσα Τεμαχισμού με φρέσκο κρέαςαπό Χοίρο, Αρνί και Βόδι. Το Τερνάσκο και το Φιλέτο από λαιμό Βοδιού είναι τα πιο ξεχωριστά προϊόντα μας. Από την άλλη πλευρά έχουμε το Εργοστάσιο Λουκάνικων. Εδώ η ειδικότητά μας είναι τα λουκάνικα γερμανικού τύπου (μαγειρεμένα και καπνιστά) και το χοιρινό πόδι...